Ridin di Riddims Night @ Бар 4 Стаи (08.05, 22:00)


На 8-ми май Бар 4 Стаи ще бъде ямайска територия за една нощ. Причината е ударното Reggae събитие с участието на звездите на Root Rockets Label - Jahmmi Youth и Zafayah. Партито е с начален час 22:00 часа и със символичен вход 5 лева.

Jahmmi Youth и Zafayah са едни от най-известните реге артисти в България. Двамата са членове на първият лейбъл за раста-музика в България Roots Rocket и вече дълги години радват публиката с автентичните си карибски вокали с африкански корени. Артистите са били част от много вечерни забавления в големите градове в страната и на редица фестивали на открито. Зад гърба си имат участия в доста тракове и са били част от голям брой колаборации и проекти.

Освен добре познатите МС-та, на сцената ще видим и двама DJ от висока класа. Единият от тях е UnKnown Man. Майсторът на винилните миксове се слави като притежател на една от най-богатите колекции от грамофонни плочи с реге музика. Другият отговорник за музикалното оформление и богатството на ридимите е Kin Dread.

Ще чуем много авторски парчета на Jahmmi Youth и Zafayah, както и техни фрийстайли върху ямайски ридими. Освен авторските словоизлияния, четиримата артисти ще представят и голям брой класически тракове и нови, нечувани до сега парчета. Забавлението е гарантирано! Бъдете там!

Артисти:

Jahmmi Youth
Zafayah
Kin Dread
UnKnown Man
Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар