Remurder pres. DJ Skull Vomit @ The Fridge (23.05, 22:30)


В началото на месец април организацията Remurder напомни за себе си, след като проведе парти изцяло със свои артисти в зимната хижа на Маймунарника. Оказа се, че това е само подготовка за следващото им по-голямо събитие. На 23-ти май в The Fridge ще гостува американският DJ Skull Vomit.

Skull Vomit е известен със своя разчупен breakcore и grindcore стил, който е наситен с агресивни и насечени баслинии с високи bpm и интензивност. За кратко време американецът успя да се превърне във водещо име на сцената. През 2012-та година артистът гостува за първи път в България и изнесе доста сполучлив концерт в The Box.

На 23-ти май Skull Vomit ще покаже защо е считан за един от най-добрите в областта на брейккор и грайндкор музиката. С мощна продукция за лейбълите Cock Rock Disco, Death$ucker, Peace Off, Grindcore Karaoke и редица успешни ремикси, американският DJ е пълен с мрачна собствена продукция. С добро познаване на музикалните стилове, Skull Vomit успява да миксира по перфектен начин най-доброто от сцената с най-точното от личния му арсенал.

На сцената в клуба Remurder ще бъдат представени от трима артисти. Това са Brokoli, Gichev и Yango. Brokoli е пионер в електронната музика в България. Основател е на Remurder и на лейбъла Mozyk.net, който се е специализирал в издаването на Breakcore и Grindcore. От него можем да очакваме всичко зад пулта. Brokoli познава електронната музика в дълбочина и може лесно да преминава между различните стилове. Въпреки това, сетовете му са перфектно изпипани и подредени и въпреки голямото разнообразие, не са хаотични и несвързани.

Yango е познат повече като Jungle изпълнител. Участвал е на редица събития и фестивали в България и винаги е показвал нестандартно виждане към електронната музика с ямайски вокали. Неговите сетове са резки и нестандартни и нямат нищо общо с еднотипният Jungle, на който е свикнала българската публика. Бийтовете, които подбира са доста по-раздвижени и агресивни, а селекцията му е изключително богата и разнообразна.

Gichev също е добре познато име на сцената. Артистът има поглед върху живите изпълнения, посредством drum машини и специализиран софтуер. Стилът му е нестандартен и раздвижен, а сетовете му съдържат голяма доза Reggae вокали върху тежки и насечени инструментали.

И тримата изпълнители имат какво да покажат, но определено фокусът ще е насочен върху именитият американски гост. Началният час на мероприятието е 22:00. Входът ще е 5 лева.
Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар