Outlook Festival 2015: Drum and Bass Парти Лодки - Ден Първи


След мащабният Откриващ Концерт в римският Амфитеатър в Пула на 2-ри септември, емоциите продължават с пълна сила на следващия ден. Още от обяд стартира партито на първата Парти Лодка по крайбрежието на Далмация. Всеки ден ще има поне шест различни купона в открито море.

В Bass Blog /by DutZie/ ще обърнем повече внимание на Drum and Bass и Dubstep лодките, като останалите ще опишем само с няколко думи. Първото парти във водите на Адриатическо море, което влиза в полезрението ни е Noisia Invites Party Boat. Още в четвъртък (3-ти септември) мощните холандци ще стартират богатата DnB програма в открито море.

Партито ще започне в 15:45 местно време и в продължение на три часа ще се насладим на две мощни b2b сесии. Noisia ще излязат на сцената заедно с новозеландското дуо The Upbeats (с които имат няколко общи трака), а веднага след тях ще видим чехът Hybris, който ще излезе заедно с холандският артист Fre4knc.

************************************
************************************

В същият ден и почти по същото време ще се проведе и партито на лодката на Detonate, където лидерът на Critical Music, Kasra, ще забие в компанията на Xtrah, Gerra & Stone и Transit Mafia. Стартът на забавлението е в 16:45, а финалът ще бъде в 19:45.

************************************
************************************

Билетите ще бъдат пуснати в продажба на 27-ми май. 
Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар