Mixing Workshop w/ Metafiziq Recordings @ Init Lab (19.05, 19:00)


Metafiziq Recordings организира интересна и новаторска проява. На 19-ти май членовете на лейбъла ще проведат първият по рода си Workshop с насоченост към миксирането с плеъри. Събитието е насочено към начинаещите любители на смесването на DnB тракове. На всеки желаещ да участва, ще бъде обърнато индивидуално внимание, а част от артистите на Metafiziq Recordings ще направят нагледно показно и ще наблюдават обучението отблизо.

Събитието е с ограничен капацитет - 12 места. До 10-ти май цената на билетите е 10 евро. В последствие (до изчерпване на количеството), пропуските ще струват 15 евро. При засилен интерес, събитието може да бъде повторено на следващия ден (20-ти май).

Workshop-a ще завърши с частно парти. Един от най-добре представилите се участници ще има уникалният шанс да открие следващото голямо събитие на Metafiziq Recordings в Club Playground (Facebook). За всякакви въпроси, записване или индивидуална сесия, пишете на e-mail адрес batruji@gmail.com. Билети за събитието могат да бъдат закупени от Eventbrite.

Датата на събитието е 19-ти (и евентуално 20-ти) май. Началният час е 19:00 часа. Workshop-a ще се проведе в Init Lab (ул. Рила №6). Ето и пълна програма на мероприятието:

19:00 - 19:30 - представяне и запознаване с участниците. Дефиниране на цели за workshop-a

19:30 - 20:00 - Ogonek ще ни запознае с миксирането на плеъри и ще сподели интересни истории от своя дългогодишен парти опит.

20:00 - 20:30 - Ruji ще разгледа техническата страна на миксирането - марки, кабели, опит при свързване и боравене с различна техника. Ще разгледаме и какво е най-важното, когато пускаме back to back с някой.


20:30 - 21:00 - попълнете анкетата, за да изберем заедно какво да ви представим.


21:00 - 23:00 - всеки от участниците ще миксира и ще получи съвети от лекторите за това какво може да подобри в стила и техниката си.


23:00 - end - частно парти, обмяна на опит и пиене на бира.

Повече информация и карта на мястото, можете да намерите ТУК.
Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар