Metafiziq pres. Metalight Night @ Tiffany Club (24.05, 23:00)


Metalight е подфракция на Metafiziq Recordings, която е съсредоточена върху по-изчистеното и дълбоко звучене на Drum and Bass музиката. След няколко релийза и едно успешно парти, лекото движение на тежкият Hard Bass лейбъл се завръща с парти в клуб Tiffany на 24-ти май. В Денят на Славянската писменост и просвета, Ogonek и компания ще покажат, че Metafiziq не винаги означава тежко и здраво звучене.

След свръхтежкото събитие с участието на Othercide Recordings в София, ще имаме нужда от нещо по-леко, за разпускане. Зад пулта в столичният клуб Tiffany ще видим добре познатите артисти на Metafiziq: Ogonek, Ruji и Ctrl+J. Заедно с тях ще излязат Phirah от FSS и Gomez от Chronic Vibez, Дебют ще направи Bugaff.

Събитието е с начален час 23:00. Входът ще бъде 5 лева. Клуб Tiffany се намира на улица "Иван Денкоглу" (№ 12-14) в центъра на Столицата.

Артисти:

Ogonek /Metalight Exclusive/
Ruji /Metalight Exclusive/
Ctrl+J /Metalight Exclusive/
Phirah /Future Sounds of Sofia/
Gomez /Chronic Vibez/
Bugaff /Debut/
Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар