Let it Roll Open Air 2015 - Последните хедлайнери


Последните хедлайнери в най-големият световен Drum and Bass фестивал Let it Roll Open Air бяха обявени. С това списъкът не приключва дотук. Още доста артисти ще бъдат анонсирани, но те ще са най-вече от Чехия и региона.

Много мощни артисти се присъединяват към главната сцена. Лидерът на RAM Records Andy C, завръщащият се с пълна сила Zinc ветеранът Ed Rush и дуото от Spearhead Hybrid Minds ще бъдат част от най-голямата сцена на феста. Австриецът Mefjus ще бъде част от шоуто на Critical Music Label Night. Британо-бразилското дуо Optiv & BTK ще помагат на Eatbrain, заедно с Kryptomedic MC. Отдавна Original Sin е част от Playaz Recordings, сега отново ще покаже защо е част от този екип. Британците Joe Ford и Rockwell ще можем да чуем на сцената на Shogun Audio.

Две чешки звезди затварят тази фаза на обявяването на състава от артисти. Голямото момче A-Cray се присъединява към Главната сцена. Далеч по-опитният Rido ще е част от Blackout Label Night.

Още информация:Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар