Hot Steppers Night @ Trip Ten (08.05, 22:00)


Време е мощната JFFSoundSystem да помете отново всички в столичният бар Trip Ten. За целта целият отбор на Hot Steppers се събира под моста зад НДК на 8-ми май и ще представи на феновете си цяла нощ, изпълнена с реге, денсхол и jungle.

Резидентните селектори Dub Constructor и DEBU (рожденик същата вечер) ще представят най-доброто от своята селекция. Както знаем, когато двамата артисти са зад пулта, става доста трудно за присъстващите да се разтанцуват в ритъм. Двамата DJ имат богат арсенал от стари класики и нови хитове и винаги могат да повдигнат градуса на настроението.

Освен добре познатите селектори, ще видим и гост от Пловдив. Това е небезизвестният в града под тепетата Parapitek, който също се слави като артист с богат набор от танцувални тракове. Няма как да минем и без мощен вокал. За целта зад микрофона ще е любимецът на феновете Kappa Irie.

Началото на веселбата е 22:00 часа, а входът ще е свободен.

Артисти:

Рожденик-селектор: DEBU
Гост-селектор: Parapitek
Просто селектор: Dub Constructor
MC: Карра Irie
Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар