HMSU pres. BASS-и Врътката @ Playground (05.06, 22:00)


Слънцето навън напира да пробие през облаците и температурите се покачват със всеки изминал ден. По всичко личи, че времето на палатките, поляните и хубавата музика на открито, наближава. Сезонът на фестивалите се задава, а централно място в него заемат HMSU с ежегодния мащабен проект Broken Balkanz.

Но до фестивалните емоции остава малко повече от месец и е редно да изпратим сезона на закрито по подобаващ начин. HMSU предлагат страхотна възможност за този ритуал. В началото на месец юни ще се проведе последното парти на организацията за сезона, което ще е част от поредицата “Локалки”.

За пореден път голяма част от водещите DnB изпълнители в страната ще се съберат на една сцена и ще предложат разнородна музикална въртележка със скоростна басова насоченост. Домакин на събитието ще е луксозната музикална зала на Playground в Paradise Center. Помещението е широко, просторно и добре озвучено и разполага с голяма открита тераса.


*************************************
*************************************

Артисти:

OGONEK b2b KIGAMI
/HMSU, Metafiziq, PRSPCT/

ЕХо b2b BZZZT
/HMSU, Mirizma/

Betafuture 
/Anticlockwise/

Mocks
/HMSU, Close 2 Death, High Roll/

Targy
/HMSU, MMUUZZAA/

Konspirator
/HMSU, High Roll/

Krivak & Charoday
/Chronic Vibez, In da Jungle, Target Dog/ Програма:

22:30 - Krivak & Charoday
23:45 - EXo b2b BzzzT
01:00 - Targy
01:45 - Mocks
02:30 - Ogonek b2b Kigami
03:45 - Konspirator
04:30 - Betafuture


*************************************
*************************************

По познатата от началото на годината система, през цялата вечер ще трябва да се заплаща вход. Той ще бъде на стойност 6 лева до полунощ и 8 - след полунощ. Въртележката започва в 22:00 часа и ще продължи до сутринта.
Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар