Champion Sound of Drum and Bass @ 4 Стаи (23.05, 22:00)


Поредното мощно издание на Champions Sound of Drum and Bass ще се проведе на 23-ти май. Отново домакин на събитието ще е столичният бар 4 Rooms. Отново ще чуем тримата резиденти на вечерта: Crash, Bruhu и Kickon. Както по традиция, към тях ще се присъедини някой именит гост-изпълнител от България.

След суперуспешното предишно издание на парти-вечерта, с участието на L 33, домакините на събитието отново са избрали Neurofunk артист, който да им партнира зад пулта. Малко по-тежкото разнообразие този път ще дойде от Chronic Vibez. Организацията ще изпрати Fiks в бара на ул. "Ангел Кънчев", за да направи репетиция преди грандиозното събитие с участието на Skynet, Rascal & Klone седмица по-късно.

Селекцията ще бъде разнообразна и добре поднесена. Нечувани и неиздавани тракове ще се смесват с горещи хитове и стари класики. Барът, както винаги, ще е добре зареден, а приятните емоции ще са на лице през цялата нощ.

Артисти:

Kickon /Champion Sound of Drum and Bass/
Crash /Champion Sound of Drum and Bass/
Bruhu /Bar Backyard/
Fiks /Chronic Vibez/

Началният час е 22:00, а входът по традиция е 5 лева.
Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар