Нов формат. Нови идеи. Нови автори?


За да избегна чуденето "К'во е т'ва на тая картинка?" ще обясня. Това е хранилка. Хранилката служи като контейнер, в който се поставя храна за животни, така че тя да е удобна и лесно достъпна за тварите, за които е предназначена. По този начин, дори и най-дивите животни не остават гладни. Храна има за всички, стига да има кой да създаде хранилката. Та така е и с някои прослойки на басс обществото. Въпреки редовното им преяждане, си е нужна малко повече храна. Гладни да няма! Всяко говедо трябва да яде.

За какво иде реч всъщност? Идеята е, че след известен период от време ще сменя облика на Bass Blog /by DutZie/. Тъй като ще се захвана с отделни проекти за различни платформи, някои стилове ще отпаднат от блога. През есента цялата концепция на сайта ще се смени. Вече няма да се описват толкова много партита и събития, а ще се наблегне на Личното мнение. И за да има по-широк спектър на публикации, Bass Blog /by DutZie/ дава шанс на всеки желаещ да се опита да изрази своите виждания през платформата.

Всеки, който има някаква идея, може да я развие на Word и да я изпрати на адрес eldo_style@abv.bg. Статията трябва да е на кирилица! Оправдания от сорта на "Izvinqvai, nqmam kirilica na kompa v rabotata" няма да се приемат, тъй като подобни статии няма да бъдат разглеждани. Независимо от съдържанието им. Така че, ако имате силната идея, развийте я по подходящ начин! На кирилица!

Както знаете, в Bass Blog се пише на жаргон, стига той да е грамотно изразен. Ако сте хора от улицата, покажете се като такива. Но и покажете, че сте ходили на училище! Грамотен жаргон. Не "кво", а "к'во", за да се чете по-добре. Пишете за хора, които не са длъжни да се кривят на думите ви.

Обиди и крайни изказвания няма да се публикуват. Ако сте негативни, бъдете градивни! Не обяснявайте "Тоя к'во тъпо копеле е", ами изразете мнение защо той не е хубаво да бъде чак "Толкова тъпо копеле". Важно е МНЕНИЕТО! И то ще се толерира. А ако решите да сте позитивни, така да бъде! Но не бъдете лигави, пъ лъ съ!

След изчитане на статията, тя ще подлежи на приемане или отхвърляне. Ако е отхвърлена, автора ще бъде уведомен защо това е така. Ако е приета, след лека редакция статията ще бъде публикувана. Ако искате да изразите мнение, знайте, че няма да сте анонимни. Под всяка публикация ще бъде цитиран автора й. Както ще видите под това словоизлияние.

Хората с най-свежи идеи и най-редовни публикации, ще станат част от бъдещия екип на Bass Blog. Сарказмът и иронията са за предпочитане, но може да проявите и творчество (това е идеята)

Kaкво трябва да направите:

  1. Измислете си тема.
  2. Помислете добре! Не бъдете първосигнални!
  3. Осмислете идеята си и я представете подредено!
  4. Изразете своето мнение максимално грамотно (дори и на жаргон). И пишете на кирилица!
  5. Не обиждайте и не прекалявайте!
  6. Ограничете се в музикалните стилове на Bass Blog. Колкото и да е яка статията ви за храмовете на Инките (примерно), няма какво да я правя, сещате се.
  7. Бъдете позитивни и градивни! 
  8. Изпратете словоизлиянието си тук: eldo_style@abv.bg
Не бързайте! Има време. Всеки е добре дошъл, стига да има 2 мозъчни клетки - едната за идеята и другата за изразяването й.

Бъдете креативни!

Пийс!

- DutZie -
Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар