Bass Blog Mix #21: Интервю c Abysmal


Рязка промяна в микс категорията на Bass Blog /by DutZie/. Както помните, бях ви обещал сет на Faith. Да, ще има такъв сет, но по друго време и на друго място. За сега нещата са забулени в мистерия, но съвсем скоро всичко ще се изясни.

И все пак, за да не седи категорията празна, добавям сет на един млад и почти неизвестен талант. За 16-годишният Искрен от София ми спомена добре познатият Gembas. След кратък разговор, младежът се съгласи да направи сет за Bass Blog. Поредната доза Drum and Bass в микс поредицата на платформата е дело на Abysmal. Разбираемо е, че за повечето фенове това име е непознато, но 16-годишният столичанин показва завидни умения в смесването на тракове. Със сигурност бъдещето е отворено пред Искрен и след време всички ще са добре запознати с неговото творчество. Дотогава обаче можете да се насладите на Bass Blog Mix #21. Приятно слушане!

*********************************************
*********************************************

Interview:


Bass Blog [BB]: Здравей! Представи се с няколко думи.
Abysmal [A]: 
Аз съм Искрен, или още Abysmal.  Занимавам се от скоро с миксиране и обичам да ходя по партита и да слушам DnB, но охранките на повечето места не ме пускат, та съм принуден да се занимавам с глупости, за да чуя любимите си артисти на живо.

BB: 
От кога слушаш Drum and Bass? Какво те запали?
A: 
Сигурно вече почти 2 години съм запален. Преди доста време имаше ON!Fest, който беше първото DnB парти, което посетих c участието на BSE. Там се влюбих в атмосферата и енергията, с която те зарежда музиката и в последствие тя стана част от моето ежедневие.

BB: Какъв стил DnB предпочиташ?
A: 
Neurofunk, Liquid, дори понякога и Crossbreed. Всичко зависи от настроението, хаха.

BB: Слушаш ли нещо друго, освен DnB?    
A: Разбира се, от време на време си пускам hop-ец. От малък съм запален по Hardcore, Punk, Grindcore, Thrash и т.н.

BB: Кога реши да се захванеш с миксиране?
A: 
След като бях на няколко партита, ми стана интересно и си дръпнах Traktor и по цели дни киснех пред него. След това с един приятел си поделихме парите и си взехме dj конзола.В началото беше много мъка, но след повечко практика се научихме да миксираме и ни стана адски забавно.

BB: Какъв е най-ценният съвет за миксирането, който си получавал до сега?
A: 
Да не се уча да пускам със sync, а сам да правя beat-match.

BB: Кои артисти са ти оказали най-силно влияния? Има ли такива, на които искаш да подражаваш?
A: 
През тези 2 години са ме вдъхновявали  адски много и различни артисти. Някои от тях са Billain, Hypoxia, Future Signal, Jade, Mefjus, Insom, Phace, Misanthop, Kaiza, Cruk, Maztek, Break, Qo, Aeph, Rregula, Audio и много други разбира се, просто сега само тези ми идват на главата. Не знам дали бих искал да им подражавам, тъй като ще се радвам да изградя свое собствено звучене някой ден, но наистина дълбоко се възхищавам на това, което правят.

BB: С кого би направил b2b сесия?
A: 
Наистина не знам, не съм мислил по този въпрос никога и бих бил щастлив на всяко предложение :D

BB: На кой фестивал би пускал с удоволствие?
A: 
На който и да е, бих се радвал, тъй като никога не съм имал тази възможност.

BB:  Какви тракове си подбрал за сета?
A: 
Най-вече Neurofunk, някои от моите лично любими тракове.

BB: Ако беше супергерой, какви щяха да са специалните ти сили?
A: 
Телепатията е готина,ще спасявам света от престъпници ... или ще врещя тайните мисли на обикновените хора и ще им съсипвам живота, кой знае :D

BB: Благодаря за вниманието! Пожелай нещо на читателите!
A: 
Аз ти благодаря, че имам възможността да представя сет-а ми в блога ти, а на читателите бих им пожелал да са най-вече живи и здрави и да продължават да подкрепят DnB сцената в България.


*********************************************
*********************************************

MIX:Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар