Back to the Unity @ Mixtape 5 (15.05, 21:00)


"Обединение". Това е една от целите на хип-хопа в България още от самото му създаване. Като улична култура, близка до бита на хората, този начин на живот винаги е бил харесван, особено от по-младите и свободомислещи индивиди в страната. Още от ранните си години, българският хип-хоп винаги е имал своите лица и водещи изпълнители, около които се е събирала голяма фенска маса. Но още от създаването си, културата в страната е показвала разединеност и липса на общ език между изпълнителите, организациите и дори феновете. Идеята за обединено хип-хоп общество вече близо 20 години стои като Утопия за почитателите и представителите на това street движение.

През 2011-та година се прави първа важна крачка в реализирането на идеята за всеобщо хип-хоп обединения. Група рапъри и активисти организират първото издание на ежегодното събитие Back to the Unity, което събира на сцената си огромен брой български изпълнители от различни лейбъли, организации, кръгове и течения.

През 2015-та година, Back to the Unity ще се проведе на 15-ти май в емблематичният столичен клуб MixTape 5. Началният час на мероприятието е 21:00, а в рамките на нощта над 80 изпълнители ще излязат на сцената в заведението. Ще видим както добре познати лица, така и нови ярки таланти. Зад микрофоните определено ще е горещо, а мощната лирика ще залее като цунами всички присъстващи на едно от най-големите хип-хоп събития в Бългрия.

АРТИСТИ:

Нокаут
DRS
X-Team

DJ Skill
Logo5
So Called Crew
Ума и Дума
Атила и Акаша

Leshper Art Crew
FARS

DJ Unkle Billy
Sensei
Sistah

Feel
Yoko
DJ Wing

MD Beddah
Jahmmi Youth & Chibook

Egotrip
VanSan & Freakcello

Secta vs. Caxata

Всяка година събитието събира все повече и повече хора. Артистите се множат, феновете също. Back to the Unity става все по-мащабно и по-мащабно, а клубовете стават все по-тесни и по тесни и едвам побират съпричастните с идеята.

Билетите вече са в продажба в мрежата на TicketLogic:

- Стандартен Билет - 12 лева (до 14.05)
- В деня на събитието до 23:15 - 15 лева
- В деня на събитието след 23:15 - 17 лева

Нека хип-хопа бъде с вас! Подкрепяйте хубавата музика и уважавайте българските артисти!
Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар