Warfare Recordings - Fallin Down / Sonar [WFREP001]


На 15-ти март 2014-та година се роди един нов лейбъл, изграден от млади, опитни neurofunk продуценти. На "рожденото" парти на Warfare Recordings присъстваше голямата гръцка звезда Insom, който заедно с L 33 и момчетата от организацията, направи запомнящо се представление, което ще остане за дълго в спомените на присъстващите.

Малко повече от година по-късно, първият релийз на лейбъла ще бъде факт. Датата на официалното издаване на WFREP001 е 25-ти май. Причината за забавянето е както организационна (подписвания на договори с разпространители и прочее), така и от страна на продуцентите, които са изпипали траковете в ЕР-то до съвършенство. 

Fallin Down / Sonar EP съдържа два трака. Fallin Down е дело на Faith и Pandemic, а Sonar е създаден от Fiks и Mindsource. И двете произведения са детайлно оформени и перфектно подредени, което е резултат от дълга, продължителна и изморителна работа в студиото. Релийзът е майсторски изработен и има всички предпоставки да се превърне в еталон за neurofunk в доста широк географски мащаб.

Можете да чуете preview и да закупите релийза, следвайки следните линкове:


Подкрепяйте българските артисти!
Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар