Басс Безкрай vol. 2 @ Charlie Sheen (08.05)


Клуб Charlie Sheen е готов за втори път да посрещне барманите от морския Бар Безкрай. На 8-ми май в столичното заведение ще гостува персоналът от именитото морско "капанче". Бар Безкрай е бил домакин на безброй летни плажни забавления. Но когато морският сезон не е открит и по българските плажове няма никой, барманите от заведението са готови да покажат своите умения в малко по-различна обстановка.

Освен шотовете и приятните алкохолни напитки, в Charlie Sheen ще се лее и Drum and Bass. Отговорни за това ще са цялата гвардия на Гръм и Бяс, подпомагана от Dark Technik a.k.a DTK. Ветераните на сцената Monotype, Kenobi и Panega винаги са показвали, че знаят какво е интересен DnB и имат умения да го интерпретират, че дори и да го продуцират. DTK от своя страна от скоро е на Drum and Bass сцената, но уменията зад пулта, които е придобил в дългите години смесване на други електронни стилове, правят разнообразните му сетове абсолютно перфектни. Хост на събитието ще е именитото MC Chibook, който винаги е готов да изсипе мощни рими върху бързите DnB ритми.

Вход: 5 лева.

Артисти:

Monotype
Kenobi
Panega 

DTK

MC Chibook
Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар