Save Ioanna's Life @ Skynet, Rascal & Klone (29.05, 22:30)

Save Ioanna's Life @ Facebook

Както знаете, в края на следващия месец, в България ще пристигнат три огромни звезди. Chronic Vibez организират мощно парти с участието на трима от най-влиятелните артисти на британския DnB от 90-те години. На 29-ти май в голямата зала на MixTape 5 ще пристигнат Skynet, Rascal & Klone.

Вече са известни всички участници на партито. И трите госта са потвърдени, с тях идва и МС от Великобритания, домакините от Chronic Vibez и две от най-значимите формации в България ще напълнят със звук голямото помещение на MixTape 5. На събитието ще има представители от Save Ioanna's Life, които ще донесат специална кутия за дарения. Очаква се в голямата зала на MixTape да присъстват много хора. Дано съпричастността им бъде голяма, както любовта им към DnB музиката.

Всички събрани средства ще бъдат изпратени в банковата сметка на Joanna Syze. Както знаете българската изпълнителка е в тежко здравословно състояние в САЩ. Всяко дарение ще помогне в борбата на Йоанна със заболяването й и ще я приближи до мечтата й да се завърне в България.

Ако не желаете да чакате до партито, можете да подпомогнете Йоанна по следните начини:

GoFundMe - чрез клик и споделяне

Daniela Ivanova Borovska
Alpha Bank - BulgariaIBAN BG98CRBA98981030023639

Paypal
sparklehome@hotmail.com


Въпреки тежкото си здравословно състояние, Joanna Syze подготвя нов албум, съвместно с Tyhh. Surrender LP е в процес на довършване и съвсем скоро ще бъде пуснат в продажба. В албума ще вземат участие COOH, Balkansky, Zardonic, Counterstrike, The Sect и Iustina. Продуцентката е получила уверение от разпространителите (OHM Resistance), че ще й бъдат дадени достатъчен брой безплатни копия и рекламни материали, които тя ще раздаде на всички, които са й помогнали по някакъв начин в този тежък за нея период.

Албумът ще бъде издаден на CD, Limited Vynil и дигитален формат във всички големи разпространителни мрежи. Към дигиталния вариант ще има допълнителни видеоклипове и artwork. Очаквайте съвсем скоро повече информация за проекта.

Каквото и да става, борбата продължава! Бъдете съпричастни!

Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар