Othercide Label Night @ 4km (22.05, 22:00)


Френският лейбъл Othercide се превърна в основен играч на Hardcore DnB сцената. След четири релийза на Ganchar & Ruin, Current Value, Brainpain и COOH, организацията спечели уважението на всички, работещи в това музикално направление. Със своя агресивен стил и мощни кросбрийд тракове, Othercide се нареди до основните сили в Hard Bass жанра като PRSPCT, Yellow Stripe, Tainted Audio, Position Chrome и други.

На 22-ри май част от звездите на oрганизацията ще сътворят уникално Hardcore DnB събитие в Party Center 4km. Наред с българският представител на лейбъла, COOH, ще дойдат французите Katharsys и Neks. Холандецът Hidden ще изсипе агресията си за пореден път в България. Румънецът Freqax също е част от Othercide и е готов да покаже своите умения зад пулта. Няма как голямо Hardcore DnB събитие в България да мине без ветеранът в това течение Ogonek.

Артисти:

COOH /Othercide, PRSPCT, L/B, Position Chrome, Othercide/
Ogonek /Metafiziq, Future Sickness/
Freqax /Othercide, Future Sickness, PRSPCT, Yellow Stripe, Romania/
Katharsys /Othercide, Yellow Stripe, Forbidden Society, France/
Hidden /Ad Noiseam, PRSPCT, Hidden Tracks, Future Sickness, Netherlands/
Neks /Othercide, Bluster, France/

Програма:

23:00 - NEKS
00:00 - OGONEK
01:00 - FREQAX
02:00 - KATHARSYS
03:30 - DJ HIDDEN
05:00 - COOH
06:00 - КРАЙ

Цялата тази плеяда от Hard Bass изпълнители е добре позната на българската публика. Hidden и Katharsys са били хедлайнери на няколко събития в страната, а Freqax е част от почти всяко издание на най-големият DnB фестивал в Източна Европа Broken Balkanz. Neks е сред най-мощните френски DnB артисти. Не е нужно да представяме и българските участници в събитието - Ogonek и COOH. Всички знаем на какво са способни артистите от бруталното българско дуо.

Естествено, домакин на това събитие ще е Party Center 4km. Трудно е човек да си представи, че такава ударна музикална мощ може да бъде поместена в друго помещение. Както на всяко събитие от подобен мащаб, звукът ще е осигурен от Clear Sound.


Събитието е с начален час 22:00. Пропускът за него ще бъде на стойност 15 лева преди полунощ и 20 лева - след. Плащането ще се извършва на входа на Party Center 4km.
Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар