NOISIA @ Let it Roll Open Air 2015 (30.07 - 01.08, Летище Миловице, Чехия)


Могъщите NOISIA ще са хедлайнери на Главната сцена на Let it Roll Summer 2015. Грандиозният фестивал ще се проведе между 30-ти юли и 1-ви август на летище Миловице, близо до Прага. Организаторите не спират да добавят звезди към знаменития си Line Up. Последните обявени са ударното холандско трио от Грьонинген.

Noisia ще са основен хедлайнер на Главната сцена на Фестивала, където до момента са обявени Spor, High Contrast, Metrik и Audio. Тази година фестивалът ще се проведе в цели три дни и ще бъде разделен тематично на три части: Бъдеще, Настояще и Минало. Noisia ще заемат централно място в една от трите вечери. Освен тях на главната сцена ще видим много други големи звезди, като освен артистите на традиционните RAM и Hospital Records, ще можем да чуем и множество по-тежки изпълнители.


NOISIA са еднa от емблемите на модерния Drum and Bass. Артистите вече повече от десетилетие показват, че за тях няма тайни в електронната музика. С каквото и да се захванат, те го правят съвършено. Dubstep, DnB, Ambient ... Noisia могат всичко. И то го могат най-добре. Собственият им лейбъл VISION не спира да издава перфектна тяхна продукция. Освен могъщите холандци, от студиото са излизали тракове на The Upbeats, Mefjus, Current ValueHybris и много други.Вижте още: Let it Roll Summer 2015 Отразяване
Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар