MS LAURYN HILL @ Арена "Армеец" (15.07)

Билети: TicketLogic

Lauryn Hill става известна с проекта The Fugees. Музикалното трио от началото и средата на 90-те години се радва на шеметна и успешна кариера. През 1996-та година групата издава едноименният албум Fugees, който печели огромна популярност и се превръща в най-бързо продаваното хип-хоп произведение за всички времена. С 6-кратен платинен статус, 2 награди "Грами" и 3 вечни сингъла (Fu-ge-laKilling me Softly и Ready or Not), албумът ще се запомни като един от най-запомнящите се в цялостната история на хип-хопа.

След разпадането на проекта Fugees, соул изпълнителката се отдава на индивидуална кариера. През 1998-ма година Lauryn Hill издава единственият си индивидуален албум The Miseducation, който й донася пет награди "Грами" и достига №1 в класациятя Top 200 на Billboard. С над 12 милиона продадени копия само в САЩ, албумът се превръща в повече от успешен и донася на изпълнителката славата на една от кралиците на нео-соул музиката (заедно с Erikah Badu).

Извън сцената Lauryn Hill е отдаден активист в борбата за човешките права, като има множество инициативи и фондации.

Концертът на Lauryn Hill и акустичната й група е насрочен за 15-ти юли и ще се проведе в зала Арена "Армеец".

********************************
********************************

Българският съпорт на концерта е оставен в ръцете на Sofia Finest. Хип-хоп селекторите са задължителна част от всяко парти на Phat Bride и винаги се впускат с голям хъс в откриването и закриването на събитията.

Повече артисти ще бъдат обявени след време.

Артисти: 

МS Lauryn Hill (САЩ)

Sofia Finest

+ TBA

********************************
********************************

Билетите за събитието са пуснати в продажба в мрежата на TicketLogic. Разделени са в няколко категории: Cтандартни, VIP и Front Stage. Бройките са ограничени. Побързайте да се сдобиете с пропуск!
Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар