Metafiziq Night @ Chervilo (09.04, 23:00)

Вход: 6 лева

Мощният бългaрски лейбъл Metafiziq Recordings ще припомни на феновете си за своята Hardcore DnB мощ. На 9-ти април по-голямата част от артистите на ръководената от Ogonek организация ще съберат в култовия столичен клуб Chervilo.

Metafiziq Recordings е създаден през 2008-ма година. Целта му е да популяризира българския тежък DnB саунд и да издаде серия от релийзи на доказани международни изпълнители. За лейбъла са записвали световноизвестните звезди Gancher & Ruin, Counterstrike, Fragz, Kaiza, Micromakine, Erre и много други. Българските титани COOH, Joana Syze, Digital Soul, Kigami добавят към огромната класа на басс-лабораторията. Покрай големите имена в Metafiziq Recordings, се появиха и доста нови, но обещаващи артисти като Ruji, Spazm, Mad Twist, Ctrl+J, а отскоро към списъка с артисти се присъедини и ветерана Boogieman.

На 9-ти април в клуб Chervilo ще можем да чуем сетове от лидера на лейбъла Ogonek. Заедно с него ще видим и младата надежда на лейбъла Spazm. Едно от новите имена - Boogieman, също ще покаже, че стилът му си пасва добре с този на организацията. Калените в "клубните битки" гладиатори Ruji и Ctrl+J също ще се постараят да изкарат най-доброто от себе си.

Освен Metafiziq артистите, ще чуем и сетове на добре познати артисти. Peshote показа своита умения на предишната вечер на лейбъла в Cosmo Club. Лидерът на Warfare Recordongs - Faith, също ще вземе участие в бруталното събитие.

Артисти:

Ogonek
Spazm
Boogieman
Ruji
Ctrl+J
Peshote
Faith 

Началният час на събитието е 23:00, а входът е символичен - 6 лева.


Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар