Liquidizer @ Bar Backyard (18.04, 22:00)

Вход: 5 лева
Liquidizer е организация, целяща да популяризира интелигентния и изчистен Drum and Bass на широката публика. Kickon и Crash са заложили на лекия и мелодичен Liquid DnB да е запазена марка на техния нов музикален проект.

Liquidizer се създаде през месец март. На 13.03 в Bar Backyard двамата резиденти на организацията (Kickon & Crash) сложиха начало на съществуването на новото си начинание. Заедно с тях зад пулта застанаха Bruhu (Bar Backyard) и DJ Grovemasta

Второто издание на Liquidizer Night е насрочено за 18-ти април. Мястото на събитието ще е същото - Bar Backyard. Входът ще е символичен - 5 лева. И в това издание ще чуем познатите артисти Kickon и Crash, заедно с Bruhu. С това списъкът с DJ се изчерпва. Но не и списъкът с артисти. Във второто издание на Liquidizer Night ще присъстват няколко интересни изпълнения на живо. Майсторът на барабаните Soulization ще покаже своите умения, като прибави жив звук към електронния Drum and Bass. Този път ще има и вокално изпълнение в лицето на Lina Nikol.

Артисти:

Kickon (Liquidizer)
Crash (Liquidizer)
Bruhu (Bar Backyard)

Soulization (Барабани)
Lina Nikol (Вокал)

Liquidizer - finest liquid DnB music!
Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар