Let it Roll Open Air 2015 - Артисти (3/4)


Третата фаза от обявяването на хедлайнерите на Let it Roll Summer 2015 е вече факт. Осем нови артисти се присъединяват към състава на най-големият DnB фестивал в света. Wilkinson (RAM), The Prototypes (Viper) и DC Breaks (RAM) ще бъдат част от Главната сцена. Там ще видим също и Friction, който ще е основен двигател и на сцената на Shogun Audio. Goldie се присъединява към собствения си лейбъл Metalheadz, a Dillinja ще бъде гост на Playaz Label Night.

За първи път в историята на Let it Roll Summer, на сцената ще видим български артист. Големият neurofunk специалист L 33 ще бъде част от сцената на Eatbrain, където ще покаже своите неоспорими умения зад пулта в компанията на големите звезди на лейбъла.


Wilkinson за кратко се превърна в една от големите звезди на световния Drum and Bass. С няколко големи издания за RAM Records зад гърба си, британецът успява да покаже най-мелодичната страна на любимото течение в електронната музика. Стилът на артиста е уникален и неповторим, а хитовият му трак Afterglow се превърна в летен химн на 2013-та година.

The Prototypes също са част от новото поколение DnB артисти. Дуото е на път да издаде дебютният си албум за Viper Recordings и се радва на огромна популярност в световен мащаб. Хитовете им Pale Blue Dot и Lights са добре познати на всички фенове, а интересните елементи на техните тракове са добре разпознаваеми дори от неопитни слушатели.

DC Breaks са доста добре познато британско дуо, което се радва на дълга и успешна кариера в RAM Records. Участието им на главната сцена на LiR Summer 2015 е повече от очаквано, поради факта, че артистите са почти готови с поредният си студиен албум за именития английски лейбъл.

Friction започна кариерата си с издания за Hospital и Metalheadz. Славата му бързо се разрасна и британецът предприе важна стъпка в развитието си като издаде Shogun Audio (и дъщерният SGN:Ltd). Като водещ на емблематичното предаване BBC Radio 1Xtra, Friction се превърна в един от основните DnB водещи в световен мащаб. Артистът е носител на множество престижни награди, а релийзите му се радват на огромен успех и популярност. Заедно с Friction, към Shogun Audio Label Night се присъединява и едно от най-добрите МС-та в световен мащаб SP:MC.

Dillinja е един от най-уважаваните артисти на сцената. Представителят на старата школа бе основен двигател на DnB музиката в нейното най-ранно развитие на Острова. С разрастването на Drum and Bass културата, израстна и кариерата на Dillinja. Артистът ще е част от Playaz Label Night. Друго старо куче, Goldie, също ще покаже на младите, че трябва да се отнасят с уважение към създателите на стила. Едно от най-разпознаваемите лица на DnB сцената ще се присъедини към собствения си лейбъл Metalheadz, където вече личат имената на няколко доста добри джънглиста.


Накрая, но не на последно място, ще представя сънародникът ни L 33. Въпреки своята възраст от едва 20 години, търновецът вече се превърна в голямо име сред neurofunk артистите в световен мащаб. С издания за ProgRAM, Lifted Audio, Citrus, Addictive Behaviour, Titan и други, артистът си спечели уважението и подкрепата на част от най-големите звезди на DnB сцената. Преди месец Даян издаде последното ЕР в каталога на Eatbrain, а в края на миналата седмица в продажба бе пусната и компилацията на Drum&Bass Arena с негово участие. Участието на най-големият световен DnB фестивал на открито определено е огромен успех в шеметната кариера на L 33


Източник: Let it Roll

Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар