Let it Roll Summer 2015 - Сцени и Артисти (1/4 и 2/4)


Let it Roll започнаха да обявяват гръмките имена, които ще вземат участие в тазгодишният им летен фестивал. За първи път в историята си LiR Summer ще се проведе в три дни. На летище Milovice, в близост до Прага ще бъдат изградени седем сцени с уникален дизайн, които ще приютят над 10 000 фена и огромен брой звезди от световния DnB елит. Евтината бира и ниското ниво на забрани спрямо канабиса също са предпоставка за перфектно изкарване. Красивите жени ще са навсякъде, а качественият Drum and Bass ще диктува динамиката на забавлението.

Сцените:Main Stage - Тази година Основната сцена на Let it Roll Summer няма да бъде дадена на RAM и Hospital Records. Ще бъде наблегнато на мощни артисти от най-различни лейбъли и организации, които ще покажат най-доброто от своята продукция.

Blackout - Холандският лейбъл се превърна в една от най-мощните DnB организации в света. Вече няколко години Blackout диктува правилата на международната сцена, а в средите на тъмните измерения на Drum and Bass музиката, компанията е абсолютен хегемон.

Critical Music - Critical Music се превърна в една от най-уважаваните DnB организации във Великобритания. Ръководеният от Kasra лейбъл за кратко време наложи своето звучене и създаде лесна за разпознаване марка на световната сцена. За Critical издават редица силни британски артисти, а попълненията им от Източна Европа са водещи в бизнеса за региона.

Eatbrain - Мощният унгарски neurofunk лейбъл се завърна отново в играта. След двугодишна пауза, ръководеното от Jade студио се завърна през 2014-та година и за кратко време си възстанови челните позиции в neurofunk средите. Сред звездите на лейбъла личи и името на българският специалист L 33, който заедно с Jade, Mindscape, Kung, Qo и много други, определя новостите в жанра в световен мащаб.

Metalheadz - Легендарният британски лейбъл е неизменима част от всяко едно грандиозно събитие. Пионерите в DnB музиката Kemistry, Storm и Goldie създават организацията през далечната 2004-та година. До момента от Metalheadz са изкарани огромен брой албуми и плочи, които веднага заемат челните позиции в класациите и с времето се превръщат в абсолютни класики.

Playaz - Playaz е икона в световния Drum and Bass. Лейбълът е основан от Hype, Zinc и Pascal и вече двадесет години издава част от най-уважаваните артисти на сцената. За Playaz са записвали огромен брой артисти, сред които Prolix, Hazzard, Annix, Subzero и много други.

Shogun Audio - Shogun е сред представителите на новата генерация британски лейбъли. Базиран в Брайтън и Лондон и създаден от самия Friction, Shogun Audio е сред най-обичаните организации в световен мащаб. Харизматичните артисти и уникалните издания превърнаха лейбъла в един от най-търсените за организаторите за последните години.


Артисти:


Първата 1/4 от хедлайнерите е вече известна. На Главната сцена ще излязат завърналия се Spor и младият британец Metrik. И двамата са абсолютни любимци на публиката. През тази година Spor издаде албума Caligo, който се превърна в абсолютен световен хит. Metrik от своя страна винаги изненадва феновете и с нова продукция за мощният лейбъл Hospital Records.

Blackout имат най-мощно присъствие сред първата вълна артисти. Black Sun Empire, State of Mind, Misanthrop и Pythius ще представят тъмната страна на Drum and Bass музиката.

Руската машина Enei и британецът Emperor ще представят Critical Music. Освен тях на сцената на лейбъла ще излезе и най-актуалното трио в момента  - Ivy Lab, които съвсем скоро ще имат участие и в София.

Maztek е единственият обявен артист на Eatbrain. Всички в България се надяваме и нашето момче L 33 да покаже умения на тази сцена.

Създателят Hype, Annix и Break са обявените артисти на Playaz. Metalheadz все още нямат обявени артисти, но за момента са известни едва една четвърт от артистите.

Icicle ще представи своя нов албум Entropy посредством Live Act. Колегите му от SpectraSoul също подготвят нов албум, на който вече бе изкаран първият семпъл. Очаква се Shogun Audio да изпъкнат с огромно количество нова продукция.


Във втората 1/4 от обявени хедлайнери, най-мощно присъствие имат пионерите от Metalheadz. Британците D-Bridge, Ant TC1, DLR и Ulterior Motive и холандецът Lenzman ще защитават тага на именития лейбъл.

Собственикът Kasra бе добавен към списъкът с артисти на Critical Music. Shogun Audio се подсилват с дуото Technimatic.

На главната сцена също се заформя унищожителен състав. Големият Audio и High Contrast от Hospital Records са мощните попълнения на по-сомерсиално насочената част от фестивала.

Eatbrain също ще бъдат представени от своя лидер. Заедно с Jade на лейбъл сцената ще видим унгарският му сънародник Mindscape и немското дуо Neonlight.

Втората част на представянето приключва с немецът Phace и словенците Telekinesis, които са част от сцената на Blackout.

Всички по-интересни неща около сцените и артистите ще бъдат отбелязвани както със статия, така и на тази страница. Следете Bass Blog /by DutZie/, за да сте наясно със всички новини относно line up-a на Let it Roll Summer 2015!
Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар