HMSU presents: BASSWORD @ Party Center 4km (24.04, 22:00)


HMSU Локалката се завръща у дома! След като предишните издания на поредицата се проведоха на различни места, априлската изцяло българска DnB проява ще разположи в най-правилното местоположение за такъв вид мероприятие - Party Center 4km.

Със завръщането на собствена земя, HMSU възвръщат и някои позабравени традиции при Локалките. На първо място, това е безплатният вход до полунощ. На второ - двете добре познати и перфектно оборудвани зали. За да е картинката максимално идилична, от организацията обявиха, че този път няма да има отсъстващи представители на HMSU зад пулта.

Темата на тази Локалка ще е кръстословицата. Но не каква да е кръстословица, а Дръм и Басс Кръстословица. Със сложни термини, завъртяни последователности от букви и странно подредени срички.

Единият от създателите на HMSU - Targy, отдавна не се е изявявал на сцена. Димитър пропусна предишните две Локалки и не бе част от Original Junglist. Дори 43-тото издание на The Colours of Drum and Bass беше отложено. На 24-ти април Targy ще покаже на феновете, че не бива да си позволяват да го забравят. Трудните и разнообразни термини от сферата на науката и фантастиката ще бъдат абсолютния му специалитет за вечерта.

Вторият създател на HMSU - Acidrtip, вече се подготвя подобаващо за събитието. Негова запазена марка са "остарелите" термини. С това не казвам, че Тома ще пуска стари тракове, напротив, негов специалитет в Кръстословицата е да покаже откъде идват корените на DnB музиката, посредством нови и стари Reggae Jungle решения. Експериментаторът EXo също е подбрал сложни термини за плетеницата от думи. Както можем да предположим, създателят на Mirizma отговаря за тази част от кръстословицата, която ще остане нерешена (че и дори неразбрана) от голяма част от захваналите се с разгадаването й.

Най-дълги думи и с най-много срички ще се крият зад бързите бийтове на Mocks. Абсолютният майстор на пулта както винаги притежава феноменална селекция, с която оставя почитателите си без дъх. Несъмнено най-сложните конспирации в Дръм и Басс Сканди-то ще са дело на ... Konspirator. Мартин е абсолютен познавач на DnB музиката и от него можем да очакваме всякакви въпроси в Кръстословицата. От думи с остаряло звучене (old school Jungle тракове) до нечувани досега чуждици (най-вече от британски произход), Konspirator е способен на всичко.

Отговорници за тежката част от плетеницата ще са Ogonek и COOH. И за да е по-тежко на всички, Валери и Иван ще излязат заедно на сцената. Подобен чудовищен b2b все по-рядко се забелязва на българската сцена и всички фенове имат нужда да си припомнят тегавите колаборации зад пулта на двамата Hardcore DnB специалисти.

По-малката Kръстословица ще бъде опъната в малката зала на Party Center 4km. Ще има много думи от графа "neurofunk", най-вече заради Sizmal, Faith и Pandemic. Harsher и D-Mental също показват завидни умения в тази сфера напоследък, въпреки, че са известни повече в Hard жанровете. Като стана дума за Hard, тежката част от малката Кръстословица ще е дело на Boogieman и Izsteria. За по-стари термини ще ни пита Ctrl+J, а съкращенията (Half-Step) ще са от BzzzT.

Bassword е с начален час 22:00 и безплатен вход до полунощ. След 00:00 часа, пропускът ще струва 5 лева.

Артисти:

HMSU зала:

Acidtrip /HMSU/

Cooh 
/HMSU, L/B, PRSPCT, Othercide/ -b2b- Ogonek /HMSU, Metafiziq, Future Sickness/

EXo 
/HMSU, Mirizma/

Konspirator 
/HMSU, Formation Records/

Mocks 
/HMSU, Formation Records/

Targy 
/HMSU, MMUUZZAA/

Програма:

22:45 - Отваряне
23:00 - Acidtrip
00:00 - EXo
01:00 - Konspirator
02:00 - Mocks
03:00 - Ogonek & COOH
04:45 - Targy

Малка зала:

Faith /Warfare Recordings, Underground Warfare/

Pandemiс /Warfare Recordings, Sketches/

Sizmal /Skatches/

Harsher /Techsys/

D-Mental /Mental Disorder Recordings/

Boogieman /Metafiziq/

Izsteria /BassBoxCrew/

Ctrl+J /Metafiziq/

BzzzT /Mirizma/

Програма:

22:45 - Oтваряне
22:35 - Ctrl+J /Metafiziq/
23:30 - Sizmal /Skatches/ -b2b- Pandemiс /Warfare Recordings, Sketches/
00:45 - Faith /Warfare Recordings, Underground Warfare/ -b2b- BzzzT /Mirizma/
02:00 - D-Mental /Mental Disorder Recordings/ -b2b- Harsher /Techsys/
03:15 - Izsteria /BassBoxCrew/ -b2b- Boogieman /Metafiziq/
04:40 - Край

Отговорници за добрият и качествен саунд ще са мощните червени колони на ClearSound.


Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар