GetDarker @ Party Center 4km (18.04)

Билети: Eventim, 4:20 Shop
На 18-ти април, в София, ще бъде проведено едно от най-големите Dubstep мероприатия за годината - Get Darker. Първото подобно събитие се състоя през 2012-та година и събра над 1 000 човека.

Get Darker е най-голямата независима dubstep медия в света. Съсредоточена е изцяло върху ъндърграунд сцената и е базирана в Лондон (Великобритания). Организатори на събитието в София ще са мощният български Dubstep лейбъл - Platform Music.

Организаторите са поканили цели четирима световноизвестни госта. Освен тях ще чуем и няколко стойностни български артисти. Място на сцената ще получи и победителят в Mix Contest-a на събитието.

Първият от гостите, който е неизбежен в Get Darker събитията, е основателят на медията Lee Darkside. Артистът е известен със своя изключителен нюх към качествения Dubstep. Get Darker никога не са били подвластни на световните течения, а винаги са откривали и представяли най-доброто от underground басс музиката.

Demon е второто име, което ще вземе участие в събитието. Той е собственик на лейбъла MUD / MUV (Macabre Unit Digital / Macabre Unit Vinyl). Demon е абсолютен ветеран на сцената и има дълга история като grime артист.

LX One запълва състава на големите гости. Той е DJ и продуцент с огромно влияние в модерната Dubstep сцена. Слави се като един от най-добрите водещи, със собствено предаване по Rinse.FM. Артистът ще издаде албум дни преди Get Darker в София, който ще можем да чуем на живо.

Към плеядата чуждестранни звезди се присъединява и J:Kenzo. Той е представител на могъщия лейбъл Tempa и част от екипа на Rinse.FM. Виртуоз както в студиото, така и зад пулта. Последното му издание за Tеmpa все още е горещо и може да се намери в най-големите разпространителни сайтове.

Организаторите от Platform ще бъдат представени от своя лидер Basscatz и уникалният продуцент Vallew. Победител в MixContest-a стана MiDessie от Mirizma, която ще открие партито. На сцената ще излезе и реге звездата Zafayah, който, стои зад последния голям хит на лейбъла - Real Life.********************************
********************************

Артисти: 

Demon (MUD/MUV, Unitjams, 6FBS; UK)

LX One (Tempa, Rinse FM; UK)

Darkside (Get Darker; UK)
Get Darker Official Site
Get Darker Soundcloud

J:Kenzo (Tampa, Artikal, Dub Police, Rinse.FM, UK)
Facebook
Soundcloud
Artikal Music

Basscatz & Zafayah (Platform, Sub.FM, Roots Rocket)
Facebook
SoundCloud
Zafayah

Vallew (Platform, ABCD)
Facebook
Soundcloud

MiDessie (Mirizma)
Mix Contest Winner

Platform Music (BG)
Soundcloud
Facebook
Official Site

********************************
********************************

Преди събитието в Party Center 4km, ще можете да чуете и радио предаване по Sub.FM с участието на всички артисти, които ще видим на сцената.

Програма:

19:00 - Platform x Sub.FM - Подгряващо радио предаване по Sub.FM.

22:00 - MiDessie
23:00 - Vallew
23:45 - Basscatz & Zaffayah
00:45 - Demon
01:45 - J:Kenzo
02:45 - DarkSide
03:45 - LX One
05:00 - Mashup


********************************
********************************

Мястото на събитието вече е обявено. Елитните dubstep артисти ще представят най-доброто от селекциите си в 4km Party center. Oзвучаването ще е предоставено от Clear Sound.


Билети могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim и 4:20 Shop. В момента цената им е 10 лева, като промоционалните билети от 7 лева са вече изчерпани.
Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар