GabbaBass Birthday Break @ Club Alcochol (09.04, 22:00)

Вход: 3 лева

Мощната Hardcore организация Gabbafreakz представя поредното си зловещо парти. На 9-ти април артистите на фракцията се събират в club Alcohol. Освен тях ще има и силно присъствие от страна на част от най-значимите артисти, представящи тежката електронна музика в България. Причината за събитието е Рожденият ден на един от най-големите GabbaFreakz фенове. GabbaBass, или GabbaAnarchy, кани всички свои приятели на събитието.

Gabba Bass Birthday Break е с начален час 22:00. На сцената ще видим масово присъствие от страна на българския хардкор елит. Shano DJ, Sorce, SML, Nobody, Gabber van Dahl, Izsteria са само част от артистите. Самият GabbaBass също ще застане зад пулта, за да покаже, че е усвоил уменията да създава успешни миксове.

Всички приятели и познати на GabbaBass, всички фенове на Gabbafreakz и всички любители на тежката музика са добре дошли. Помещението в клуба е голямо, а както личи от името, барът е добре зареден. Заповядайте и поздравете GabbaBass лично и се насладете на изпълненията на артистите! Партито ще бъде силно!

Програма:

23:00 - Gabber van Dahl -b2b- Sorce
00:20 - SML as Freakuience -b2b- Nobody
01:40 - Izsteria -b2b- GabbaBass
03:00 - Shano DJ
04:20 - Q-Rias -b2b- Scumbo
05:30 - Финален MashUp

Входът за събитието е скромен - 3 лева. Носете си личните карти! Достъпът на непълнолетни ще бъде ограничен.
Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар