Codagh & Kristina Lalic @ 4km Party Center (15.05, 22:00)

Вход: 10 лв преди 00:00 / 15 лв - след
Страховита Техно вечер с присъствието на две звездни диви предстои да се случи в София на 15-ти май. DJ Clodagh (Дъблин, Ирландия) и DJ Kristina Lalic (Белград, Сърбия) ще бъдат хедлайнери на събитието в Party Center 4km. От българска страна ще има мощен и опитен съпорт в лицето на Birben, Joy и Stenly.
В последно време DJ Clodagh доста нашумя на световната сцена. Артистката се радва на огромна популярност и подкрепа на световноизвестни лидери, сред които дори Carl Cox. Вече близо 15 години ирландската Техно изпълнителка радва многобройните си почитатели по света. Нейни сетове са звучали на сцените в Япония, Европа, Северна Америка. Clodagh е добре известна на българските фенове. През 2011 година, София бе спирка от турнето й по случай 10 години на сцена. Датата в София съвпадна и с рождения ден на звездата.

DJ Kristina Lalic е ветеран на сцената. Сръбкинята с канадски корени получава музикално образование в училище - пиано и солфеж. От ранна детска възраст артистката се влюбва в електронна музика и започват опитите й като DJ. Въпреки крехката й възраст, Кристина е изградила дългогодишна кариера и е добре позната на феновете по света. До 2008-ма година кариерата й минава като редовен участник на локални партита в Сърбия. Следва колаборация с французина Rod Debyser, която изстрелва кариерата й във висока орбита. Kristina Lalic е участвала на всички по-големи европейски фестивали като EXIT (2010,2011, 2013) и много Techno, House, Ambient събития по целия свят.

От българска страна дамите ще имат подкрепа в лицето на опитните Birben, Joy и Stenly, които дълги години присъстват на родната Електронна сцена. Всеки ги познава и ги е слушал както в любимото им Techno, така и в други електронни стилове.

Осветлението и звука ще са осигурени от Hitex Pro. Събитието е с начален час 22:00, краят е заплануван към 6:00 часа. До полунощ входът ще е 10 лева, след това се качва на 15 лева. 
Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар