Camp Sessions @ Yalta (24.04, 21:00)

Вход: 5 лева до полунощ / 10 лв - след полунощ
На 24-ти април Drum and Bass-a ще се завърне в един от най-добрите клубове в Европа - Yalta. След трите партита на HMSU миналата година и три години след последната визита на Camp Sessions, помещенията в заведението отново ще се тресат под бързите и насечени ритми на любимата музика.

Събитието е с начален час 21:00, но музикалната част ще започне след полунощ. Първите три часа ще са предназначени за финала на Световното първенство по Флеър (Flair). Представители на огромен брой държави ще се състезават за титлата, която ще се разиграва между 21:00 и 23:30. Ще се лее огромно количество алкохол и всички участници ще се стремят да покажат най-доброто от себе си в уменията си зад бара.

В полунощ започва музикалната програма. Тя ще бъде оформена от артистите на Camp Sessions и ще бъде разделена на две части: открита и закрита. Хубавото време позволява част от партито да се проведе в градината на клуба. Там музиката ще варира между House, UK Garage и Hip-Hop, като селектори ще са Xonic и Sava. Във вътрешната част ще звучат DnB сетовете на Kickon и Crash. Emil Prize също има какво да покаже в този стил, но неговата селекция ще бъде разнообразена със стабилна доза Breakbeat.

Естествено, събитие от такова естество би имало нужда от чуждестранен гост. Разбира се, ще има такъв. Британското МС Sirreal за пореден път ще покаже на какво е способен заедно с отбора на Camp Sessions. Хостът няма да е за първи път в България. На предишните му изяви пред публиката ни, той се раздаде докрай и успя да се превърне в любимец на феновете в страната. Уменията на британеца зад микрофона ще озвучават вътрешната част на събитието.

Програма:

21:00 - 23:30 - Световно първенство по Флеър (Финали)

00:00 - Старт на музикалната програма с Camp Sessions и MC Sirreal

Открита част (Градина):

Xonic (Hip-Hop & Funk)
Sava (UK Garage & House)

Закрита част:

Emil Prize (Breakbeat, Drum & Bass)
Kickon (Drum and Bass)
Crash (Drum and Bass)

HOST: MC Sirreal (Великобритания)

Събитието е с начален час 21:00 часа. Музикалната част стартира в полунощ. Входът е 5 лева до 00:00, след това се удвоява.
Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар