Broken Balkanz Festival 2015: Първи обявени артисти


HMSU вече обявиха първите хедлайнери за тазгодишното издание на Broken Balkanz. Най-голямо впечатление прави босненският продуцент Billain. Артистът се прочу с извратеното си усещане към Drum and Bass, което създава феноменални и разчупени тракове с нестандартни басслинии и орнаменти. Изданията му за Bad Taste и Critical се превърнаха в емблематични за феновете на Autonomic DnB и близките до него стилове.

От Сърбия ще гостува и брутална колаборация между двама от най-известните им артисти. Унгарският лейбъл Eatbrain роди симбиозата между Treo и Crimsonix, известна като Splasheadz. И двамата neurofunk артисти имат стабилна подкрепа зад гърба си. Определено Treo е по-известният от двамата, главно заради релийзите му за SOM Music, Renegade Hardware, Citrus и други, но и Crimsonix има какво да покаже в това направление.

Гръцките резиденти на Фестивала, Disphonia, също ще бъдат част от състава на Broken Balkanz 2015. George и Kostas няма да са сами. Заедно с тях ще дойде и добре познатият Insom, който през миналата година спечели множество фенове заради свое участие в София.

Турция също ще има свои представител. За момента е обявен проекта Fall from Cloud. От Румъния ще акустира The Flo. Огромна бригада от Хърватска също ще бъде част от Broken Balkanz 2015. Представителите на най-мощната им организация CFSN Philipe и Funk Guru са ветерани на летния фестивал. Освен тях ще чуем и сънародниците им Odium и Tekitoka.

Още много артисти ще бъдат добавяни към състава на фестивала. Това е само началото на голямото обявяване! Bass Blog ще ви държи в течение с всичко по-интересно около Broken Balkanz 2015. Всички артисти ще бъдат описвани в тази статия.

Bass Blog /by DutZie/ - Broken Balkanz Festival 2015 Отразяване
Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар