Broken Balkanz: 17-ти - 19-ти юли, Стамболова Поляна, Природен Парк Витоша


Broken Balkanz Festival е най-старият Drum and Bass фест в източна Европа. Той също е и първият фестивал в България, който се провежда на открито. В своята петнадесетгодишна история мероприятието се е провеждало винаги около София и е приютявало както българският, така и балканският DnB елит. На сцената на събитието са се качвали редица големи имена, а публиката винаги си е тръгвала от локацията на феста изпълнена с позитивни спомени.

И тази година организаторите на Broken Balkanz не изневеряват на стила си. В продължение на 48 часа (без прекъсване) пред публиката ще излязат над 40 артиста, половината от които са гости от чужбина. В 15-тото юбилейно издание на феста, всички участници (дори и хедлайнерите) ще бъдат родом от Балканския полуостров. Няма да има гръмки имена от останалите части на Европа и света, а фокусът ще бъде насочен само върху нашият регион.

Фестивалът ще се проведе между 17-ти и 19-ти юли. Локацията вече е обявена и е добре известна на всички. Broken Balkanz Festival ще се проведе на Стамболова поляна в Природен парк Витоша (в близост до хижа "Момина скала"). Миналата година събитието бе проведено на същото място, като фестът бе част от празненствата по случай 80-годишнината на Планинския парк.

Билетите са пуснати в продажба и ще са на следните цени:

- 15 лева (до 10-ти май)
- 20 лева (до 14-ти юни)
- 25 лева (до 16-ти юли)
- 30 лева (в първия ден на събитието)
- 25 лева (във вторият ден на събитието)

Билетите могат да бъдат намерени в мрежите на Eventim и TicketLogic  В магазините Break Piont и 4:20 Shop също ще има постоянно количество от пропуски. Както винаги, най-евтините възможни билети могат да бъдат намерени на традиционните Пропаганди.
Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар