Марихуана. Тайното оръжие!


Редици легенди, митове и научни изследвания обясняват за присъствшето на извънземен разум, управляващ човечеството.

Шумерска фреска: Небесен господар и неговите човешки слуги
За наличието на подобни същества се говори в месопотамската митология. Анунаките са 'малки' божества, които помагали за развитието на хората. Били изобразявани като огромни човеци (като открития до Варна) със сини очи. Казва се, че те идвали от небето (напреднали проучвания споменават съзвездието Орион), могат да променят формата си и сега си почиват под земята.

Нищо чудно анунаките да са рептили, с променена форма на свръх хора, с цел придобиване на авторитет сред човеците. За влечугодобни рептили се говори и в много епоси. Първата управляваща династия в Индия - Гутама Буда, била наследник на змиеподобните Наги. Драконът е древен символ на имперската мощ в Китай. А какво е драконът, ако не е рептил?


Арменското царство, според легенди, също било управлявано от змии. Евреите също са били 'просветени' от рептили, описани в Библията като змията и ябълката на познанието. Сатаната, който някога бил ангел, също избира гущер за свое изображение сред хората. Дали и другите ангели са гущери?

Египет също бил управляван от бог Сух, който бил рептил. Легендата за змиеподобните хора се появява в много отделни народни митологии, които също така имат и общ модел на храмова архитектура (зикурати и пирамиди), въпреки, че са съществували в отдалечени територии между тях.

Скица на главния зукурат в Ур

В по-късни епохи драконите навлизат и в митологията на европейските държави. Не е случайност, че народите в Европа бележат своя пик на развитие в доста по-късни векове, в сравнение с управляваните от рептили азиатски и африкански династии. Само древна Гърция бележела своето по-ранно развитие. А от какво Атина била управлявана в началото? Правилно, от змии!

В Средновековна Европа, когато били тъмните векове в развитието на тези народи, легендите разказват за велики рицари, борещи се с дракони. В България юнаците рязали главите на ламята, а в Русия героите се сражавали със змея Тугарин. Индийските Наги (които въпреки отдалечеността на Индия от Европа също са изобразявани като големи змии, неслучайно) се скрили в пещери и дупки, а с края на имперските династии в Китай, си заминали и тамошните дракони-просветители. Под земята се оттеглили и шумерските анунаки. По този начин голяма част от познанието на хората "замръзнало" във вековете.

Пирамидата в Джосер (Египет)

Защо това е станало така? Причината е, че в ранните епохи, в Месопотамия, Индия, Китай и Египет бил разпространен опиума. След неговото изчерпване, хората търсили негов заместител за ритуални церемонии. Това бил конопът. С началото на масовата употреба на зеления саморасляк се появили и независимите човешки религиозни (нерептилни богове и нови учения) водачи и култът към змиите се заличил.

Тогава било началото и на арабското господство над света. А арабите употребявали много марихуана. Неслучайно в тяхната религия няма култ към змии, гущери и дракони. Но те имали свое собствено познание, което тласнало тяхната наука напред. И ако в Европа били останали на едно място в развитието на светогледа след като прогонили рептилите, то в Арабския халифат процъфтявали литературата, астрономията, математиката, химията (на арабски ал химия) и други фундаментални науки.

Огромният скелет, открит край Варна
Тогава останалите древни народи попаднали под арабско влияние. В Европа змейовете и драконите били прогонени. Рептилния култ обаче започнал да се проявява в Новия свят. В Южна и Централна Америка се появили доста късни развити цивилизации като Инките, Ацтеките, Маи и други. А в тези райони се използват листа от кока. Тревопушещите северноамерикански индианци така и не достигнали просвещение, но и в техния култ нямало змии и инопланетяни. Те вярвали в Земята и нейните божества - бикове, елени. Нямало го подземния характер.

Майски Зикурат
А в митологията на маите, ацтеките и инките навлязло познаването на звездите. Техните просветители, според легенди, дошли от Орион (познато, нали?). Бог Виракоча бил изобразяван като огромен човек с брада (а индианците нямат лицево окосмение, как им е хрумнало?). Той доста приличал на древните месопотамски анунаки. Случайност? Не мисля!

Дори и в архитектурно отношение храмовете в тези райони приличали на месопотамските. Въпреки, че и във времето, и в географията, тези народи били много отдалечени, и въпреки изолацията на Америка, местните зикурати (или зигурати) доста приличали на месопотамските и имали пирамидална структура, като египетските архитектурни феномени (които в някои теории се смятат за площадки за кацане на космически кораби).

Случайни архитектурни сходства? На дали!
Крахът на тези народи дошъл с конхистадорите, но в същата епоха, когато употребата на канабисът навлязла масово в тези райони. А както знаем, конхистадорите са испанци и португалци, а на Иберийския полуостров арабското влияние било осезаемо. Нищо чудно в Ал Андалус маврите да са донесли култа към тревата. Все пак Мароко е било близо, а какво расте там? Не и рептили, със сигурност!

Това означава, че тревата е най-силното оръжие срещу рептилите. И въпреки доказаните й в различни проучвания (как па веднъж не видяхме проучване, само цитати) лечебни сили, тя никога няма са бъде легализирана. Инфилтрираното от гущероподобни трансформери и подчинените им илюминати общество никога няма да допусне масовата употреба на това мощно оръжие срещу тяхното господство. Неслучайно употребяващите марихуана имат силите да разпознават рептилите и техните машинации.

Честит първи април!

Тази статия е плод на фантазията и наличието на свободно време на автора. Целта е шега и забавление. Няма научни доказателства и не притежава никаква автентична стойност. Не се връзвайте! Но ако се вържете, оглеждайте се за анунаки в сини униформи! Те искат да вземат вашето оръжие и да го унищожат не по предназначение!

Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар