BassBoxCrew pres. CrossFaks @ Alkohol (07.05, 23:00)


BassBoxCrew не спира със своята активност в последните няколко месеца. Поредното събитие, дело на организацията, ще се проведе на 7-ми май в традиционния за екипа клуб Алкохол. Този път насочеността на мероприятието ще е Crossbreed, като трима артисти ще покажат своите умения в тази насока.

Izsteria, Nobody и Rebbag ще бъдат виновниците за тежкото музикално оформление на вечерта. И тримата артисти са добре познати на публиката със своите брутални сетове и безапелационни изпълнения. Освен Crossbreed ще чуем и стабилна доза Industrial и Schranz, а доброто озвучаване в клуба ще покаже в най-пълен аспект красотите на тези стилове.

Към събитието се присъединяват и добре познатите имена Harsher и D-Mental, които са доказани специалисти в Hardcore DnB средите. Всички промени около състава на артистите ще бъдат описвани в Bass Blog.

Събитието е с начален час 23:00 часа. Входът ще е със стойност 3 лева, а двата бара в клуба ще покажат защо заведението е кръстено по този начин. Персоналът, отговарящ за напитките, ще има важна битка с дехидратацията на посетителите, а мощните кикове ще диктуват тона на настроението.

Артисти: 

Izsteria 
Facebook
Soundcloud

Nobody 
Facebook
Soundcloud

Rebbag
Facebook
Fanpage

D-Mental
Facebook
Mental Disorder Recordings

Harsher
Facebook
TechSys Recordings
Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар