Angerfist & More @ Зала "Христо Ботев" (09.10, 22:00)


Най-мощният български лейбъл за електронна музика, Renesanz, напомни за своето влияние на българската Hardcore сцена. Чрез своята дъщерна фракция Hard Nature, организацията е на път да проведе най-мащабното тежко парти, което някога се е случвало в страната.


Най-голямата Hardcore звезда за всички времена - Angerfist, ще гостува за пореден път в България. Събитието ще се проведе на 9-ти октомври в столичната зала "Христо Ботев". Преди няколко месеца артистът издаде феноменален албум, съдържащ цели 42 парчета. В него бяха поместени някои от най-големите тракове на Angerfist, събрани през цялото десетилетие, в което той се занимава с този вид музика. Освен абсолютните хитове имаше няколко нови солови трака и колаборации, както и няколко висококачествени ремикса на голяма част от звездите на Masters of Hardcore.

В последното издание на най-значимата класация в това музикално направление - MOH Radio Hardcore Top 100, маскираният феномен успя да вкара над 30 свои трака, с което затвърди тоталната си доминация на световната Hardcore сцена. Голяма част от тези парчета ще бъдат пуснати на живо в София на 9-ти октомври.


Освен Angerfist, на сцената ще видим още трима значими Hardcore изпълнители. Noize Suрpressor е едно от най-чаканите имена в България. Стилово той доста се доближава до именития си холандски сънародник. Ускореният BPM и високоинтензивната подредба на киковете в траковете му, отреди на Noize Suрpressor място сред най-големите звезди на Masters of Hardcore.

Австрийската звезда Mario Ranieri също ще бъде хедлайнер на събитието. Артистът е добре познат на българската публика. Въпреки, че е по-известен като Hard Techno изпълнител, Super Mario по нищо не отстъпва на своите Hardcore колеги. Стилът му е мощен и унищожителен, а сетовете му редовно звучат на големите хардкор фестивали в Западна Европа.

Третият холандец от тази луда четворка е D-Toner, на когото се пада честта да закрие партито. Славата на именитият Hardstyle изпълнител вече обиколи света и се радва на огромна популярност сред по-младото поколение Hardcore фенове. На пръв поглед в неговите сетове липсва голяма агресия, но мощта на киковете в творбите му компенсира тяхната по-ниска динамичност.

Артисти:

Angerfist /Masters of Hardcore, Холандия/

Noize Supрressor /Masters of Hardcore, Холандия/

Mario Ranieri /Schubfaktor, Австрия/

D-Toner /Hardattack, Холандия/

DJ X 


Line-Up

22:00 - DJ X

00:00 - Mario Ranieri

02:00 - Angerfist & Noize Suppressor

06:00 - D-Toner

***

Билетите вече са в продажба в мрежата на Eventim. Цените са разделени в три категории:

- Стандартни билети - 38 лева
- Билети в деня на събитието - 43 лева
- VIP билети - 64 лева

Началният час е 22:00.
Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар