4PK - S2E1 - Moods, Objects, Atmosphere [Album Preview]XPRSN Studio изкараха нов брутален хип-хоп албум. Той е дело на един от най-добрите им артисти - 4PK. След двугодишна пауза и отсъствие от сцената, високоскоростният рапър се завръща в играта с чисто новият си студиен проект S2E1 - Moods, Objects, Atmosphere.

S2E1 (Сезон 2, Епизод 1) представлява завръщане на 4PK след тежък период в неговия личен живот. Албумът е своеобразно ново начало за артиста. В тавата са поместени десет парчета, които идват от дъното на душата на изпълнителя. Всички тракове имат своята сантиментална стойност за 4PK, тъй като в тях той е вложил своите усещания и моментни емоции, които са бушували в сърцето му по време на двугодишният период на творческа пауза.

Въпреки, че сме свикнали с интензивните рими на 4PK по време на неговите живи изпълнения, в този албум емоциите не са изразени чрез лирика. Микрофонът е оставен настрана, а основният метод на изразяване са инструменталите. Ритмичните хип-хоп бийтове са украсени с множество инструментални партии и отнасящи атмосфери. И въпреки, че няма думи, артистът ясно е показал какво иска да каже във всеки един трак. Настроението се долавя и се запечатва в съзнанието. Всеки трак е различен от предходния. Различно е и настроението, което носи.

Определено албумът е създаден за хората, които обичат да вникват в музиката, да възприемат усещането й и да изживяват емоцията й. Донякъде меланхоличен, леко jazzy, силно ритмичен, с леки партии на пиано и китара. Не сме изживели моментите и  не познаваме хората, които са вдъхновили тези тракове. Но със сигурност можем да доловим настроението, което произлиза от тях. Албум с чувства за хора с усещане.

Траклист:

1.  Midnight @ the bar
2.  Jupiter999999
3.  Hobo (with Matthew)
4.  Road to eternity
5.  Backwards
6.  Walkin’ around
7.  Aftermoon nap
8.  Cats
9.  Phoenix
10.There’s only dust behind me (инструментална версия на „Научи ме“, с M.W.P. & F.O.)

Албумът е пуснат за свободно сваляне в XPRSN.org

Можете да преслушате всички парчета и в YouTube
Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар