2nd Page of Sketches @ Fabrica 126 (02.05, 21:00)


Организацията, изградена изцяло от български младежи - Sketches, празнува своя втори Рожден ден на 2-ри май. За краткото си съществуване артистите в нея се сработиха добре, паснаха си стилово и бяха част от множество успешни партита. Със своя 2-ри Рожден ден, Sketches отварят нова страница в каталога си със скици. Партито е насрочено за 2-ри май и ще се проведе в клуб Fabrica 126.

В изготвянето на скиците за новата страница в историята на Sketches ще се включи един абсолютен специалист в тази сфера. Неговите детайлни творения с туш и молив вече са станали известни по цял свят. Въпреки, че е всеизвестен художник, гостът на събитието ще покаже друг аспект от своя богат и разнообразен творчески опит. На това парти артистът ще заложи на по-тежкия нюанс от музикалните си наклонности.


Специален гост на събитието ще е могъщия COOH. Каквото и да кажем за него, ще бъде малко. Към богатия арсенал от Hard Bass тракове на Иван ще бъдат добавени две мощни оръжия. Преди няколко дни артистът издаде поредното си брутално EP. Kill your Enemy излезе за Othercide Recordings. След няколко дни на пазара ще бъде пуснат и новият албум на LOOH (COOH + Limewax). Всички предпоставки да чуем новата продукция на Иван Шопов на живо са на лице.

Освен именития гост, ще чуем и почти всички познати артисти на crew-то. Scop, Sizmal, Dedrex и Pandemic гордо ще представят тага на организацията. За съжаление няма да можем да чуем Shibby. Това не означава, че crew-то ще бъде с намален състав. Освен с годинка, организацията ще порасне и с няколко артиста. Доста нови имена ще представят дебютни сетове като членове на Sketches. Един от тях е Meion (известен и като Scientific Community). Артистът е специалист на тъмните DnB тракове, като дори представя своя авторска продукция в тази сфера. За Sketches ще дебютира и добре познатият Old School агент Ctrl+J. Друг стар познайник от Mix сериите на Вass Blog - Sechnia, също ще бъде представен за първи път като част от организацията. С това новите имена в Sketches станаха цели три.

В партито ще вземат участие и двама артисти, които често са част от събитията на Sketches. Единия от тях е лидерът на Warfare Recordings - Faith. Другият вече е представян в Bass Blog с авторски сет - Metastasys. С това съставът на участващите артисти в DnB залата се изчерпва. Но освен музикалната част, организаторите са предвидили и няколко допълнителни екстри.

Ще има множество декорации, повече, отколкото бяха миналия път. Входът за събитието ще бъде 10 лева, като преди полунощ има промоция - група от петима човека влиза за 40 лева. Началният час е 21:00. Партито ще продължи цели 12 часа и ще приключи в 09:00 часа на следващия ден.

ОХРАНА - Един от малкото негативи от предходното парти Digital Storm for Transform беше отношението на охраната. С абсурдни действие гардовете на моменти превишаваха правата си. За да се избегнат подобни дискомфортни ситуации, от Sketches са предприели мерки в тази насока. Но все пак, за да няма ненужни действия от страна на охраната, не трябва да има и абсурдни действия от страна на феновете в помещенията.

БАР - Барът от своя страна беше голям позитив на предишното парти на Sketches. Опитният барман Филката направи всичко възможно да няма ожаднели посетители. И този път той ще ръководи всеобщата битка с дехидратацията. Ще го познаете по усмивката, уменията и суперготиното отношение. Когато Филката не е зад бара, ще има също толкова позитивни хора, които да го заместват. А цените? Цените ще са промоционални и достъпни като на Digital Storm for Transform.

ВТОРА ЗАЛА - Събитието ще се проведе в две зали. Както беше на предишното парти на Sketches във Fabrica 126, втората зала ще е отредена за Psychedelic Trance. Любителите ще могат да видят и чуят много интересни артисти, които са част от множество международни лейбъли. Организатори на забавлението във втората зала ще са хората от DMT (Divine Magic Theory). За разлика от Digital Storm for Transform, този път за почитателите на Psytrance-а е отредена доста по-комфортна зала.

В двете зали са извършвани ремонтни дейности и са интериорно обновени. Това е допълнителна предпоставка за по-добро протичане на вечерта в по-комфортна обстановка.


DNB STEP WORKSHOP - Събитието ще започне с DnB Step Workshop с танцьорите от Kick Snare Crew. Всеки, който желае да научи основните стъпки в Drum and Bass танците е добре дошъл. Това ще е добра основа за по-нататъшно напредване в набиращия популярност уличен стил. Музикалното оформление по време на танцовата работилница ще е дело на H3z0.

ОЗВУЧАВАНЕ - Няма как подобно събитие да мине без допълнително озвучаване. И този път за перфектният звук ще гарантират "червените приятели" от Clear Sound.Програма:

21:00 - DnB Workshop с Kick Snare Crew и H3z0

22:00 - 23:00 - Sechnia
23:00 - 00:00 - Metastasys
00:00 - 01:00 - Scop
01:00 - 02:00 - Meion
02:00 - 03:00 - Cooh
03:00 - 04:00 - Dedrex
04:00 - 05:00 - Ctrl+J
05:00 - 06:00 - Pandemic
06:00 - 07:00 - Faith
07:00 - 08:00 - Sizmal
08:00 - 09:00 - Mash up

Главна зала:

COOH /HMSU, PRSPCT, Othercide, Position Chrome/
Facebook 
Soundcloud

Pandemic /Sketches, Warfare Recordingd/
Facebook 
Soundcloud

Dedrex /Sketches/
Facebook 
Soundcloud

Sizmal /Sketches/
Mixcloud

Scop /Sketches/
Mixcloud
Soundcloud
Facebook

Meion a.k.a Scientific Community /Sketches дебют/
Soundcloud

Ctrl+J /Metafiziq, Sketches дебют/
Facebook

Sechnia /Sketches дебют/
Soundcloud

Втора зала:

DJ Kundalini /Ovnimoon Records, Phantasm Records, Intelligent Monkey/
Facebook

DJ Sativex /MoonSpiritFriendS, Португалия/
Soundcloud

DJ Juuu /DMT/
Mixcloud

DJ Marshmellow /Funkadelia/
Facebook

DNAprocess /DMT/
Mixcloud

Бъдете нащрек! Събитието не е за изпускане.
Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар