Skynet, Rascal & Klone @ MixTape 5 (29.05, 22:30)

Информация за билетите: TicketPro
След абсолютния фурор, който предизвикаха с предходното си голямо парти, Chronic Vibez са готови с организацията на нещо много по-мащабно. В края на месец май в голямата зала на клуб MixTape 5 ще гостуват цели четирима гости от Великобритания. Стилът ще е абсолютен oldschool neurofunk, като могат да бъдат чути и доста нови парчета.

Хедлайнер на събитието ще е титанът Skynet. Ветеранът е едно от най-значимите имена в ранната история на DnB във Великобритания и е един от най-мощните neurofunk изпълнители от началото на 90-те години. В последно време Skynet остави продуцирането на страна и се премести да живее на спокойствие в Банкок. В края на миналата година живата легенда на басс-музиката напомни за себе си, след като обяви, че се завръща и ремастерира някои от старите си класики. 

Визитата на Skynet в България ще е първото му участие на DnB събитие от няколко месеца насам. Самият факт, че артистът е решил да направи своето завръщане след кратка почивка в България, говори за перфектната организация, която Chronic Vibez са направили, без щадене на средства.

Skynet няма да бъде единствения гост на събитието. Klone ще се върне в MixTape 5, за да припомни за мощното си присъствие от средата на март. Заедно с него ще дойде и дългогодишният му сценичен партньор Rascal. След като видяхме на какво е способна едната половина на дуото, ни е трудно да си представим какво биха могли да сътворят двамата артисти. Очаква ни грандиозен класически b2b, какъвто рядко се вижда на клубната сцена в страната.

Такава мощна триада няма как да бъде оставена да вършее безконтролно в клуба. Отговорник за перфектното провеждане на събитието ще бъде британското МС Bobby One. В своята дългогодишна кариера майсторът на микрофона е бил водещ на редица партита и фестивали, като негов речетатив е звучал върху сетове на почти всички големи DnB звезди от 90-те години.

От българска страна, участници в събитието ще са абсолютно всички членове на Chronic Vibez. Fiks, Gomez, Krivak & Charoday ще бъдат сериозна подкрепа за британската звездна плеяда. В краткото си съществуване (едва 7 години) организацията е имала силни и слаби моменти. Началото бе поставено през 2008-ма година, когато на 6-ти декември във 4km Party Center гостува Maldini. Следващия голям гост беше Aphrodite. Chronic Vibez вече бяха показали своето съществуване и станаха важна част от DnB сцената в България. 

Но списъка с артисти не спира дотук. От българска страна ще има гост артисти, които вече са се доказали като успешни продуценти във Великобритания. Безкомпромисното дуо High Roll ще излезе в пълен състав редом до Skynet, Rascal & Klone. Димо (Mocks) и Maртин (Konspirator) се радват на шеметна кариера. Двамата артисти са основни двигатели на най-мощната българска DnB организация HMSU. Освен това High Roll са част от Formation Records и World of Drum and Bass, което им дава шанс да участват редовно на големи събития на Острова и да показват творчеството на своят съвместен студиен проект пред огромната британска публика.

Освен доминиращото дуо в модерния български DnB, съпорт на Chronic Vibez ще окажат и ветераните от Digital Nightmarez. Basic & Hyrdrashock направиха първият си съвместен сет от много време насам на предходното парти с Klone. Въпреки неколкогодишната пауза, пионерите показаха, че не са изгубили чувство към микса. Стилът им зад пулта е почти идентичен с този на именитите гости. Суров neurofunk от всички епохи. Боян и Николай обаче показват умело разнообразяване на бийта с редки модерни autonomic отклонения, които правят сетовете им напълно уникални.

Познатите от предишното издание на Drum and Bass Special - Faith и Rood, също ще вземат участие в събитието. Neurofunk титанът и лидер на Warfare Recordings Faith винаги има с какво да изненада публиката. Rood е абсолютен универсален боец зад пулта. В неговите сетове има огромно разнообразие от тракове, но всички са насочени в едно направление: тотален екстаз за публиката.

Aртисти:

Skynet /Skynet Audio, Moving Shadow, RAM, Renegade Hardware, Великобритания/
Facebook
Soundcloud

Rascal & Klone /Moving Shadow, Urban Takeover, Noizeworks, Великогритания/

High Roll /HMSU, Formation Records, България/
Soundcloud

Fiks /Chronic Vibez, България/
Facebook
Soundcloud

Gomez /Chronic Vibez, България/
Soundcloud

Krivak /Chronic Vibez, In da Jungle, България/
Soundcloud

Charoday /Chronic Vibez, In da Jungle, България/
Soundcloud

Basic & Hydrashock /Digital Nightmarez, България/
Facebook

Faith /Warfare Recordings, Underground Warfare, България/
Facebook
Warfare Recordings

Rood /България/
Facebook

Host: MC Bobby One /Великобритания/
Facebook

Събитието е с начален час 22:30 и ще се проведе в голямата зала на MixTape 5. Цената на пропуските ще бъде обявена скоро.

Билетите тръгват в продажба от края на седмицата в мрежата на TicketPro. Началната им цена ще бъде 15 лева. След изчерпване на количествата пропускът ще струва 20 лева. В деня на събитието, на входа на клуба ще се заплащат 25 лева.

Инициативата Save Ioanna's Life ще бъде активна и на това събитие. В MixTape 5 ще бъде поставена кутия, в която ще можете да дарите средства, които ще бъдат изпратени на Joanna Syze. Освен с дарение по време на партито, можете да подкрепите изпълнителката и чрез всички описани на страницата методи. Йоанна има нужда от Вашата помощ!
Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар