Remurder @ Маймунарника (04.04, 21:00)


Remurder ще се събират, за да направят силно парти в началото на месец април. Организацията е решила да подари на своите фенове едно вечерно забавление в първата събота на месеца. За място на събитието е избран Маймунарника, който все още предлага закрито помещение и променливото време няма да даде отражение.

Целият ударен състав на организацията ще вземе участие в събитието. Brokoli, Y370, Halojo и Amenizum ще покажат своите умения в брейккора. Освен водещите тракове в жанра, ще могат да бъдат чути както авторски парчета на артистите, така и доста тракове на лейбъла Mozyk.

Събитието е с начален час 21:00, а входът е безплатен. Това събитие ще се явява своеобразна загрявка за предстоящото парти на Remurder с участието на Skullvomit (USA).

Артисти:

Halojo 
Soundcloud

Y370
Soundcloud

Brokoli
Mixcloud

Amenizum
MySpace

Освен качествена музика, организацията ще предложи на своите фенове ограничен брой артикули: аудио касети, компакт дискове и може би тениски/фланели.
Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар