Overload pres. Critical Damage @ Copa Kapana (17.04, 22:00)

Вход: 6 лева

Overload готвят поредното си масово хардкор/техно парти. От организацията са заложили изцяло на българския елит в жанра. За локация на мощното парти е избран пловдивския доайен в тежката електронна музика - Copa Kapana.

В Пловдив ще видим всички артисти на Overload. Лидерът Joy ще бъде подкрепян от Mokushi, Dreadkick, Nobody, Metalix и SML as Freakuience. Няма как подобно събитие да премине без френчкор доминатора Shano. Артистите на Music Pirates - Ragman и Hardtechnic запълват масивния списък с музикални психопати.

Copa Kapana неведнъж се е доказвал като сполучливо място за партита. За разлика от някои столични заведения, пловдивският клуб предлага добри условия и спазва уговорките си. Именно за това заведението е ползвано многократно за DnB партита от Sketches и дори HMSU и Mirizma. Не са малко хардкор и техно партитата, организирани от Overload. И ако предишните мероприятия там бяха в по-малък мащаб, то на 17-ти април публиката трябва да е готова за абсолютна касапница!

Партито ще стартира в 22:00 часа. Срещу скромните 6 лева, всички желаещи ще могат да се насладят на най-доброто от селекцията на водещите хардкор/техно/шранц изпълнители в България.

Артисти:

Joy /Overload/
Mokushi /Overload/
Metalix 
/Overload/
Nobody 
/Overload/
Dreadkick 
/Overload/
SML as Freakuience 
/Overload/
Shano /Gabbafreakz/
Ragman /Music Pirates/
Hardtechnic /Music Pirates/
Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!