Оnyx & ТУЛИМ @ Студио Орфей (18.4, 21:00)

Билети: TicketLogic
PhatBride продължават да изненадват феновете си и да им осигуряват брутални събития. В края на месеца The Outlawz ще гостуват в Люлин, а следващото събитие е повече от интересно.

В София ще гостуват украинците от ТУЛИМ. Двамата артисти от Киев са в бизнеса от 2007-ма година. Започват като участници във freestyle батъли, но бързо решават да се захванат със "сериозния бизнес" и се появяват първите им записи (с микрофон за Skype). Нещата за тях бързо се подреждат и групата вече има два албума зад гърба си - "0,5" и "Timeline".

Събитието има и "Very Special Guest". Наистина много специален! Става въпрос за феномените от Onyx. Американските икони вече бяха в България по покана на Phat Bride Productions. Миналата година Sticky Fingaz и Freddo Star представиха последният си албум Wakedafucup в клуб MixTape 5 и заедно с Dope D.O.D оставиха публиката без дъх.

Заедно с Тулим, ще дойде и сънародникът им DJ Igorskee, който ще се погрижи за бийтовете по време на изпълнението на двамата Boom-Bap артисти. Отново като suuport зад пулта за Onyx ще видим DJ Illegal.

Гости:

ONYX /САЩ/

Тулим /Украйна/

DJ Igorskee /Украйна/

DJ Illegal /САЩ/

Български съпорт:

DJ Unkle Billy

DJ Brigx


Събитието е насрочено за 18-ти април и ще се проведе в Студио Орфей (бул. Самоков №60). Билетите вече са в продажба и са на стойност 15 лева. След края на март цената им ще бъде 20 лева. В деня на събитието - пропуските се качват на 25 лева. Можете да закупите своя билет от TicketLogic.

********************************************

Phat Bride Productions организират и официално афтър парти в Bar Jazzmatazz:

Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар