Natty Soundsystem @ Underground Gallery/Studio (21.03, 21:00)

Вход: 4.20 лева

Първата българска ръчноизработена Reggae саундсистема ще прозвучи за пръв път на 21-ви март. Natty Soundsystem ще бъде представена в Underground Gallery/Studio (Сточна гара, София).

За "кръщелното" парти на саундсистемата, организаторите са подбрали изцяло винилна селекция и мощни вокали на живо. Зад пулта ще застанат доказаните Samity и JahBeat, които ще сервират на присъстващите стабилна доза реге ритми, записани върху класическият носител - грамофонни плочи.

Освен селекцията на двамата DJ, мощни рими ще излеят част от водещите MC-та в страната: Zafayah, NRG_D, Sen I и Jahmmy Youth. И четиримата са всепризнати реге изпълнители с огромен опит зад гърба си. Техни речетативи са озвучавали редица партита и фестивали и отдавна са се превърнали в любимци на публиката.

Събитието е насрочено за 21:00 часа на 21-ви март (събота). Входът ще бъде символичен, но тематичен - 4,20 лева. Мястото на събитието е лесно достъпно с градски транспорт и метро. Ще предлага бар, място за отдих и артикули на Konopen.bg.

Заповядайте и се повеселете със звуците на неподправеното реге, изпълнено пред вас от най-мощните вокали и селектори!
Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!