FSS pres. Outlook Launch Party w/ IVY LAB @ MixTape 5 (16.05)


Някои от вас може би помнят голямото парти, което направи Lenzman миналата година. Холандската звезда гостува в България и представи своя албум Looking at the Stars (за Metalheadz). Future Sounds of Sofia поканиха артиста като headliner на традиционното си събитие - Outlook Festival Launch Party. Светлините, декорациите, както и сетовете през онази вечер бяха магически. FSS вече са напълно готови с организацията за тазгодишното Outlook Launch Party.

Датата е 16-ти май. Домакин на събитието ще бъде столичният клуб MixTape 5. Както и миналата година, така и тази, партито ще се проведе в голямата зала на заведението. Това като цяло е огромна рядкост, тъй като MixTape 5 рядко позволяват Drum and Bass партита в своя A-Side, независимо от мащаба и посещаемостта. 

Future Sounds of Sofia обявиха headliner-a на събитието. За първи път в България ще гостува най-актуалния и най-нашумял в последно време DnB проект. Става въпрос за британците Ivy Lab. Триото е част от семейството на Critical Music, но артистите му имат продукция и за Metalheadz и RAM Records. Тази година Halogenix, Sabre & Stray завършиха ЕР-то "Thousand Questions", което е тяхното второ официално издание, след миналогодишното "Missing Persons". Преди няколко дни в продажба излезе и колаборацията им с Mefjus, която съдържа 2 съвместни ремикса.


Освен на събитието в MixTape 5, Ivy Lab ще са хедлайнери и на осмото издание на Outlook Festival, където ще вземат участие над 300 артиста от целия свят. Сцените на огромния фестивал са 12 (амфитеатър и парти-лодки), а както винаги организаторите залагат на най-добрата възможна саунд система. Двама от посетителите на Outlook Launch Party ще имат възможността да се насладят на красотите на фестивала в Хърватска, тъй като Future Sounds of Sofia ще раздадат цели два билета по време на партито на 16-ти май.

Освен именитите британци, на сцената ще видим и всички артисти на Future Sounds of Sofia. Добре познатите Phirah, Robustus, Smartech и Presize ще покажат своите познания в областта на интелигентния Drum and Bass и ще изявят уменията си в смесването на изчистени и дълбоки тракове. Стилът на организацията е съсредоточен върху класическите bass-линии на Luquid, Autonomic и Neurofunk, но винаги може да се очаква лирично отклонение в неясна посока.

Future Sounds of Sofia вече дълги години представят своя стил и звучене на феновете на Drum and Bass музиката в България. Артистите на организацията са добре познати и с огромен опит зад гърба си. В селекцията им са включени всички най-сполучливи нови тракове, които умело се разнообразяват както с по-стари хитове, така и с трудни за разпознаване underground решения. Музикалната палитра на FSS покрива широк спектър, което гарантира пълното разнообразие в селекцията на четиримата артисти.

В продажба са пуснати първите промо билети. Цената им е 10 лева и могат да бъдат намерени в мрежата на TicketLogic. След изчерпването им, цената ще се покачи.

Bass Blog /by DutZie/ ще следи за появата на всякаква официална информация за събитието и ще ви държи в пълно течение с всички новости.
Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар