EATBRAIN014 - Scream EP by L 33


Eatbrain не се спират пред нищо! В кратък период от време лейбъла издаде две феноменални ЕР-та. Чехът Qo с Atari X и новозеландските машини от State of Mind бяха последните артисти, чийто творения бяха изкарани от унгарския лейбъл. От днес в продажба е и новото ЕР на Eatbrain - Scream.

Релийзът може да се закупи ексклузивно от мрежата на BeatPort. Четирите трака представляват истински шедьоври, които са изпипани до съвършенство и покриват всички изисквания за модерно звучащ neurofunk. Визията на парчетата е почти идентична с най-доброто от новите неща на Mefjus, MaztekCern и други, но авторът на релийза е оставил своята запазена марка във всеки един трак.

Зад създаването на EATBRAIN014 стои българският продуцент L 33. Преди година той участва в запомнящата се компилация Tales of the Undead, която беше своеобразно завръщане на унгарския лейбъл след двугодишно отсъствие от музикалния пазар. Тогава Даян загатна, че ще бъде едно от новите големи имена в световния neurofunk. С трака Comptus и с последващите си издания за Addictive Behaviour и ProgRAM, L 33 показа за своето стремглаво израстване.Scream е абсолютно доказателство за безапелационните студийни умения на L 33. Траковете Digital Sound, Oscilation, Calibrate и едноименният Scream представляват високо динамични парчета с насечени, но плътни и дълбоки басс-линии и детайлна орнаментика. EATBRAIN014 е абсолютно показно за модерното звучене в този DnB жанр и са задължителна добавка към музикалната колекция на всеки басс-меломан.

Официалната дата за издаване на ЕР-то е  6-ти април. В момента изданието може да бъде закупено ексклузивно от мрежата на BetPort. Съкратени версии на 4-те брутални трака можете да чуете в SoundCloud.


Слушайте качествена музика и подкрепяйте българските изпълнители!
Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!