Dope DOD & The Four Owls @ MixTape 5 (08.05, 21:00)

Билети: Ticketlogic.bg
Phat Bride Productions удрят отново с новият си феноменален ивент. След бруталният Representa Hip-Hop Fest, малко по-слабото шоу на Necro ("клубът" беше виновен за това) и абсолютната зверщина на Swollen Members, организацията ни е подготвила потресаващо събитие за месец май.

Домакин на събитието ще е MixTape 5. Датата - осми май. Психопатското холандско трио - Dope D.O.D ще излязат в пълен състав пред публиката. Всички знаем на какво са способни тези момчета. Миналата година ги видяхме на живо, заедно с Onyx. Този път обаче, те ще са основният хедлайнер на вечерта. Което значи само едно: пълно избухване!!!

Датата е част от турнето на Dope D.O.D, които за пореден път минават през София. Тяхната визита ще съвпадне с дата от турнето на The Four Owls. Phat Bride както винаги реагират адекватно на събитията и ще ни забъркат двоен ужас в подлеза на НДК.

The Four Owls са част от High Focus, чийто артисти редовно гостуват в Столицата по покана на Phat Bride. Британците по традиция ще покажат суровия си стил, прикрити зад традиционните си маски (на сови, както можете да се досетите). Четиримата рапъри се радват на стабилна подкрепа към своето творчество. В последният им релийз участие взима легендарният DJ Premiere. Бандата готви още един проект, който може да се поръчва на предварителна продажба от сайта на High Focus.

Подгряването на събитието по традиция ще е възложено на Sofia Finest, но ще има и стабилен МС съпорт, който ще бъде обявен скоро.

Билетите за Dope D.O.D и The Four Owls вече са в продажба в мрежата на TicketLogic. Началната цена е 15 лева, а на входа в деня на събитието ще е 40. Събитието е с начален час 21:00 часа.

Преди описания ивент, Phat Bride са ни подготвили цели две хип-хоп вечери. На първо място The Outlawz гостуват в Люлин в първото издание на Блок Sessions. Следва визита на 18-ти април на украинците от ТУЛИМ, за която ще има повече информация. През юни ще гостува големият Mos Def.

От организацията обявиха, че работят в посока на две големи събития след лятото. Легендата NaS и дългочаканите Atmosphere са запланувани да гостуват в България (както пожелаха феновете във Facebook).

Bass Blog /by DutZie/ ще ви държи в течение със всички по-интересни събития, организирани от неуморимите Phat Bride Productions.
Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!