COOH, Balkansky, Drum Kid, Ivan Shopov @ Студио Орфей (04.04, 22:30)

Билети: 15 лева в Evemtim

Един от най-обичаните български артисти - Иван Шопов, е подготвил на феновете си уникално 7-часово събитие. На 4-ти април от 22:30 часа в Студио "Орфей" музикалният талант на  ще блесне във всички четири индивидуални аспекта.

Hardcore DnB титанът COOH, Dubstep машината Balkansky, техно изпълнителят Drum Kid и Ambient експериментът Ivan Shopov ще излязат на една сцена, за да покажат най-доброто от себе си. Вероятно голяма част от вас знаят, че и четирите музикални псевдонима принадлежат на един и същи човек - Иван Шопов. Артистът ще представи всичките си индивидуални музикални проекти в една вечер. Такова събитие вече бе направено в Пловдив преди няколко дни и публиката там остана без дъх. Ред е на публиката в София да се наслади на всички аспекти от музиката на Иван Шопов наведнъж.


Въпреки, че е един от най-известните български музиканти в чужбина, Иван по образование е художник. Завършил графика в родния Троян, артистът редовно представя своите детайлни творения с молив, туш и перо в изложбените зали на страната. Отскоро Иван се е повлиял и по цветните картини и рисува прекрасни акрилни платна. Много вероятно е да видим някоя от творбите му на предстоящото събитие в Студио "Орфей".

Освен с индивидуалните си музикални проекти, Иван Шопов е известен и с колаборацията си с Теодосий Спасов и Иво Христов. Тримата артисти създават и развиват уникалният музикално-визуален проект БALKANSKY, с който покоряват сърцата на хиляди фенове в България и чужбина. Отскоро Иван развива собствен лейбъл, за който издават редица талантливи български артисти - ABCD.


Входът за спектакълът в Студио "Орфей" е на стойност 15 лева. Билети могат да се намерят в мрежата на Eventim. В магазин Яко /Граф Игнатиев № 43/ са пуснати ограничено количество пропуски по 10-12 лева. Събитието ще продължи 7 часа, в които Иван Шопов ще представи сетове от проектите си COOH, Balkansky, Drum Kid и Ivan Shopov.
Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар