Champion Sound of DnB @ Бар 4 Стаи (09.04, 22:00)

Вход: 5 лева

Champion Sound of Drum and Bass направи почивка през месец март. За сметка на това ежемесечното парти се завръща по-силно от всякога!

Новата дата е 9-ти април. Резидентният бар 4 Стаи ще приюти за пореден път тримата членове на организацията. Ще се лее висококачествен Drum and Bass от всички стилове и течения. Както и в предишните издания, и този път ще има гост на събитието. Пригответе се да навлезете в по-тъмната и тежка сфера на любимата музика, защото зад пулта в столичния бар ще застане neurofunk титана L 33.

L 33 наскоро издаде смазващия релийз Scream [Eatbrain014], с който се изкачи до №1 в DnB и №5 в цялостната класация на реномираната мрежа Betport. Освен това свое ново ЕР, великотърновецът блесна с VIP ремикс на колаборацията му с COOH - Away [Disturbed]. Съвместните му тракове с руснаците Ganchar & Ruin също очакват да бъдат издадени, като зловещия God вече прозвуча в Podcast-a на артиста за Eatbrain


Какво ли ще ни приготвят Crash, Bruhu и Kickon за предстоящата брутална вечер, остава под въпрос. Тримата артисти предпочитат по-лекото звучене на DnB, но дългогодишният им опит зад пулта и огромният им арсенал от тракове гарантират, че те могат да поднесат изненада на почитателите си. Със сигурност от Champion Sound of Drum and Bass няма да изневерят на стила си, но ще гледат и да не са в постоянен контраст със стила на госта си.

Артисти: 

L 33 [Eatbrain, Lifted, ProgRAM]
Bruhu
Crash 
Kickon

Събитието е с начален час 22:00, а входът е традиционен - 5 лева.
Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар