Цветен Bаss @ Charlie Sheen (04.04, 22:30)

Вход: Свободен

Chronic Vibez показват абсолютен нюх към перфектните партита. След смазващото събитие с Klone, организацията е решила да се отдаде на активна почивка. Оказа се, че британецът е използван като "скаут" от една звездна триада и е изпратен да проучи почвата в България. След феноменалният му успех в MixTape 5, Klone ще се завърне в клуба на 29-ти май. Тогава обаче няма да е сам. Сценичният му партньор Rascal и позабравения Skynet ще му правят компания в предстоящото огромно събитие на Chronic Vibez.

До 29-ти май има доста време и много въпроси около събитието не са изяснени. До тогава Chronic Vibez ще загреят подобаващо, за да "не се излагат пред чужденците". Част от загрявката е Цветен Bass в клуб Charlie Sheen. Събитието ще се проведе в навечерието на Цветница - 04.04 и в него ще вземат участие всички членове на организацията.

Очаква ни вечер, изпълнена с висококачествен Drum and Bass с Neurofunk афинитет и моментни Liquid и Jungle закачки. Самият клуб се радва на множество иновации в своя интериор, а барът е перфектно зареден. Всички предпоставки за чудно парти са на лице!

Артисти:

Charoday /Chronic Vibez/
Fiks 
/Chronic Vibez/
Gomez /Chronic Vibez/
Krivak 
/Chronic Vibez/

Входът за партито ще е свободен. 
Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар