Beat the Drum @ Bar 4 Rooms (21.03, 23:00)

Вход: 5 лева

В утрешната съботна вечер Bar 4 Room ни предлага интересна музикална колаборация. На сцената на заведението ще излязат трима DJ и двама барабанисти, за да сътворят едно страхотно шоу. Смесицата между хип-хоп и фънки бийтове и барабани на живо не се случва всеки ден. Срещу символичен вход от 5 лева ще можете да се насладите на тази импровизация в приятната атмосфера на бар 4 Стаи.

Зад барабаните ще чуем добре познати изпълнители. Soulization вече редовно показва своите умения с палките, редом до хип-хоп селектори. Колегата му JulyDrummer също е показвал, че може да влезе в такт с всеки ритъм и да го обогати с бърза дръм сесия.

Селектори ще са доказаните хип-хоп DJ Xonic, Rawland и Unkle Billy. И тримата са специалисти в "черната" музика, като винаги могат да я разнообразят с фънки вметни или трип-хоп нововъведения. Уменията на тримата артисти зад грамофоните, съчетани с бързите ръце на барабанистите, означават само едно: цяла вечер мощна и красива импровизация.

Начало: 23:00
Вход: 5 лева
Място: Правилното за ситуацията - бар 4 Стаи

Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар