Bass Blog Mix #12: Интервю с Implant


Мина много време от последния Bass Blog Mix. Сетът на Kickon беше качен преди повече от три седмици. Причината е, че предстоящият сет №12 беше плануван да бъде №13 и да е предхождан от DnB микс. Много артисти потвърдиха желание да изготвят сета, но нито един не го е направил, засега. За това Bass Blog реши да качи предстоящия сет под №12.

Фаталният 13-ти сет (имаше и нулев) е Breakcore и Hardcore изпълнение с леки DnB вметки. Зад изготвянето му стои Zombie Ninja Monkey Samuray aka. IMPLANT. Продължителността му е час и четири минути и се състои от 13 трака.

Implant, заедно с приятелката си Denba, е лидер на Breakcore Bulgaria. Организацията готви своето първо парти, което ще се проведе на 16-ти юни. Самият артист е сред водещите Breakcore изпълнители в страната. Участвал е в колаборации с множество чуждестранни DJ и продуценти, като последната му такава е с артисти от Полша.

Breakcore Bulgaria:

Тъй като артиста не пожела да му бъде взимано интервю, преминаваме направо към сета:
Следващите сетове ще бъдат съсредоточени върху DnB. Bass Blog още няма дебют в Dubstep и Hip-Hop миксовете и се надява скоро това да се промени. Изпратени са доста запитвания, повече от 90% от тях получиха положителен отговор. Стойте на щрек и очаквайте BBDMIX013!
Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар