Top Notch (Finest DnB Selection) @ Charlie Sheen (21.02, 22:00)


Миналата седмица в София отвори врати едно доста интересно място. Клуб, бар, както искате го наричайте! Кръстено на култовият бохем Чичо Чарли, клубът носи името на човек, който знае как да се забавлява. Това е и целта на съдържателите на мястото - да осигурят нужната локация за хора, търсещи добро прекарване на вечерта.

Откриването на клуб Charlie Sheen беше в събота, на 14-ти февруари. Тогава артистите на Гръм и Бяс Kenobi, Panega и Monotype, подкрепяни от колегите си HarryUp, Bruhu и Kickon, сътвориха страхотно настроение и запълниха вечерта с Drum and Bass от всички епохи и всички танцувални стилове. За доброто настроение помогна и MC Chibook.

И след като локацията е официално открита от съдържателите и е разкрита от феновете, е време за нова силна съботна вечер. Стилът отново ще е Drum and Bass, а задвижваща сила на партито ще са Dark Technik DTK (SOHO), Phirah (FSS) и Crash (Camp Sessions). Какво е събрало събрало тези трима артисти на една сцена, не се знае, но едно е сигурно - след партито няма да има недоволни!

Началният час е 22:00 часа. Входът ще е свободен за всички желаещи. Свободен ще е и за нежелаещите, които веднага след влизането си ще забравят за своя скептицизъм. Адресът е ул. "Стефан Караджа" №26.

Артисти:

Crash /Camp Sessions, Champion Sound of DnB/
Camp Sessions
Champion Sound of DnB
Crash on Facebook

DTK aka Dark Technik /SOHO/
Facebook
MixCloud
SOHO

Phirah /Future Sounds of Sofia/
Future Sounds of Sofia - Facebook
Future Sounds of Sofia - Soundcloud
Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!