БЛОК Sessions: The Outlawz @ Люлин (28.03, 21:00)

Билети: TicketLogic
Phat Bride Productions подемат инициативата БЛОК Sessions. Целта е да се избегне хаусът на Централна София, където много събития се борят за малък брой локации и програмата е хаотична и претрупана. Организацията ще премести част от своите партита в крайните квартали на Столицата. Първото подобно събитие ще бъде проведено в ж.к. Люлин, а второто - в ж.к. Дружба. Гости в първото издание на БЛОК Sessions ще са големите The Outlawz.

The Outlawz (групата на 2 Pac) ще гостува в София на 28.03. Домакин на събитието ще е ж.к. Люлин. Легендарната банда ще изнесе концерт на живо пред публиката в периферията на Столицата. Освен тях на сцената ще излязат представителите на Sofia Finest и други (скрити засега), които ще подгреят тълпата преди големите гости.

Вече е ясна локацията на първото събитие от поредицата БЛОК Sessions:

бул. Царица Йоана 114Сградата на Т-Маркет, западна фасада

Намира се в близост до метростанция "Люлин". Скоро организаторите ще дадат Google Maps координати на мястото. Следете страницата на събитието!The Outlawz e създадена от самият 2 Рас през 1995-та година. Зад гърба си те имат богата дискография, като са издали 7 албума, огромен брой брутални хип-хоп тракове и над 10 mixtape-а. В оригиналният си вариант групата е била съставена от цели 10 члена, начело с Makaveli (2 Pac). Оттогава до днес, бандата е претърпяла голям брой промени в състава, свързани с оттеглянето на голяма част от членовете и смъртта на други (Yaki Kadafi и 2 Pac).

В момента групата има трима активни члена: Edi, Hussein Fatal и Young Noble. Последният им албум "Prefect Timing" е издаден преди четири години - през 2011-та,

Първото издание на БЛОК Sessions е с начален час 21:00 часа. Билетите за събитието вече са в продажба в мрежата на TicketLogic. Началната цена ще е 15 лева. В деня на събитието пропускът ще е на стойност 20 лева.

*******************************
*******************************

БЛОК Sessions #1 w/ Outlawz @ ж.к. Люлин:

The Outlawz (USA)

Local Support:

Sofia Finest (Legendary - Люлин 9 / Mr Endless - Люлин 9)

Аkasha - Люлин 10

Alex P - Люлин 5

Say P - Люлин 4
Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар