Rascal & Klone @ MixTape 5 (20.03, 22:00)

Вход: 10 лева

Rascal & Klone ще гостуват за първи път в България. Партито е насрочени за 20-ти март (събота) и ще се проведе в малката зала на MixTape 5. Зад организацията на събитието стоят Chronic Vibez.

Rascal & Klone са добре познати на по-отдавнашните DnB фенове, но са абсолютно непознати за по-младите български басери. Британското дуо са част от DnB пионерите Острова и техните тракове са били в основата на цялата британска сцена. Интересното при двамата е, че започват да се занимават с DJ-ство и продуциране още от 10-11-годишна възраст. В началото на деведесетте години кариерите на артистите започват в разлини направления. От рейв до хип-хоп. През 1994-та година Rascal & Klone решават да работят заедно и така се ражда един от най-успешните DnB дуети в ранната история на музиката.

На сцената ще видим и голям брой български артисти. Специален гост ще е neurofunk виртуоза L 33. Освен него ще видим и двама oт организаторите - Faith & Fiks в чудовищен b2b. Krivak & Charoday също ще покажат добро сработване зад пулта. Последният представител на Chronic Vibez - Gomez, ще си партнира заедно с един от ветераните на българската сцена - Bruhu. В самостоятелен сет ще видим и един от нашумелите в последно време артисти - Rood.

Освен Rascal & Klone, на сцената в MixTape ще "се завърне" позабравено дуо - Hydrashock & Basic от Digital Nightmarez. Двамата не са излизали заедно зад пулта от няколко години насам. В последно време Hydrashock показва индивидуална активност в различни партита и организации (Autonomic DnB), докато Basic направи дълга почивка от музикалният живот. Двамата артисти са част от най-ранните пионери на българският DnB. Техните сетове са озвучавали софийските клубове години преди да се говори за организиран Дръм и Басс в страната.

Началният час на събитието е 22:00 часа. Входът ще е 10 лева и ще се плаща на място.

Артисти:

Rascal & Klone /Moving Shadow, Noiseworks, Urban Takeover, UK/

L 33 /Lifted Music, Earbrain, ProgRAM)

Rood /Failure DJ's/

Faith /Warfare Recordings/ -b2b- Fiks /Chronic Vibez/

Gomez /Chronic Vibez/ -b2b- Bruhu /Camp Sessions/

Krivak -b2b- Charoday /Chronic Vibez, In da Jungle/

Basic -b2b- Hydrashock /Digital Nightmarez/


Share on Google Plus

About Dobri Andonov

Thanks you for reading this article! Hope you like it! For more information about the authors check our Google + accounts or the website's 'Team' section!

0 comments :

Публикуване на коментар